09221513876
شنبه تا چهارشنبه | ساعت 9 صبح الی 5 عصر

تعمیر لیفتراک برقی

9 / 10
از 823 کاربر

 

 

جهت تعمیر  لیفتراک برقی خود بصورت آسان و سریع و با هزینه مناسب و واقعی   کلیک   کنید.

09221513876

 


 

جهت ارتباط  مستقیم و درخواست تعمیرات WhatsApp   کلیک کنید.


شرکت همیار بالابر در راستای پاسخگویی به تماس مشتریان گرامی اقدام به اعزام کارشناس ماهر در زمینه هیدرولیک و الکترونیک و باطری در محل لیفتراک برقی مینماید در ادامه پس از بررسی در صورت رفع شدن ایراد در محل با انتقال ابزارآلات و قطعات مورد نیاز حتما اقدام به رفع ایراد مینماید حتی اگر مجبور به چندین بار تردد بشویم. سیاست همیار بالابر همیشه پایین آورن هزینه مشتریان عزیز بوده است.

 

 

1- گارانتی معتبر همیار بالابر پشتوانه تعمیرات میباشد. 3- پشتیبانی قطعات با قطعات فابریک و اصلی. 5- انجام سرویس های لیفتراک برقی 7-انجام سرویسهای مخصوص باطری لیفتراک برقی
2- 15 سال تجربه در ضمینه تعمیر لیفتراک برقی کاترپیلار. 4- قطعا هزینه تعمیرات لیفتراک شما بسیار واقعی میباشد. 6- اعزام تعمیرکار لیفتراک برقی به سایت مشتریان عزیز 8-تعمیر برد لیفتراک برقی

 


نکاتی در خصوص تعمیر برد لیفتراک برقی با توجه به سیر تکامل از گذشته تا امروز:

 میتوان اینگونه شروع نمود که اولین لیفتراک برقی که ساخته شد قبل از آن الکترو موتور ها ساخته شده بودند و سازندگان اولین لیفتراک برقی چالششان کنترل دور موتور بوده است و با توجه به سطح تکنولوژی مربوط به آن زمان تنها کاری که توانستند انجام دهند کنترل دور موتور پله ایی میباشد چرا میگوییم پله ایی شما فرض کنید که باطری لیفتراک شما 48 ولت باشد سیستم پله ایی معمولا در 4 مرحله از 0 ولت تا 48 ولت باطری را به وسیله کنتکتورها بر روی الکتروموتورها اعمال میکند. در مرحله بعد با کمی ارتقا مقاومت های وات بالا در دستور کار کنترل دور موتور قرار گرفتند و نسبتا تجهیزات کمتری مورد نیاز بوده است ولی تلفات باضریب بسیار بالا در این سیستم ها به چشم میخورد. با ساخت قطعات نیمه هادی مانند تریستور ها و ترانزیستورها سازندگان ابتدا با ساخت کنترلرهای آنالوگ با انجام عمل کموتاسیون دور موتور نسبتا پایداری را ساختند این سیستم ها در ابتدا در صورت هرگونه ایراد پیش آمده هیچ گونه راهنمایی برای رفع آن ایراد وجود نداشته ولی چون این سیستم دارای پیچیدگی های بسیار زیاد نبوده ازطریق یک تعمیرکار حرفه ایی  ایرادات قابل رفع شده . در ادامه کار با عمومی شدن انواع میکروکنترلر های همه کاره شرکت های سازنده درایورهای ترکشن از جمله لیفتراکها و دستگاهای انبار داری شروع به ساختن بردهای لاجیک کرده که ضمن کنترل دور حرکت و تولید سیگنال PWM  امکان خطایابی نیز در این سیستم ها گنجانده شد این خطاها ابتدا از طریق چشمک و در ادامه کد خطا در نمایشگر  نمایش داده شد سیستم خطایابی  در کنار درایورهای مفصل کنترل دور باعث پایین آمدن هزینه و زمان تعمیرات شده هم اکنون تگنولوژی درایور لیفتراکهای برقی پا به پای سایر تکنولوژی ها حرکت میکند و تعمیرکاران این حوزه با مطالعه هر روز این سیستم ها میتوانند اقدام به ایراد یابی یا خطایابی نموده. 

 


 

در خصوص تجارب تعمیراتی و خدماتی در خصوص نوع لیفتراک شایان الذکر است:

تعمیر لیفتراک برقی کوماتسو:

لیفتراک برقی کوماتسو پر تعداد ترین و متنوع ترین لیفتراکهای برقی میباشند.به طور عام تمامی لیفتراک های برقی از اصطلاح خط جهت معرفی مدل لیفتراک برقی استفاده میگردد مانند خط 7 یا خط 8 که این مدل ها با توجه به تکنولوژی سال ساخت دارای خصوصیات منحصر به فرد خود میباشند با توجه به ارتباطات ایران و ژاپن تمامی مدل های لیفتراکهای برقی از خط 1 الی خط 15 وارد صنعت ایران گردیده اند. تکنولوژی تا خط 8 الکتروموتور تحریک سری دی سی میباشد و خط 10 و لیفتراک برقی کوماتسو خط 11 دارای سیستم حرکتac , و سیسیم  هیدرولیک dc میباشند. لیفتراک خط 12 کامل دارای سیستم حرکتی و هیدرولیکی  AC  و نیز سیستم فرمان هیدروایک با منطق منشعب از هیدرولیک اصلی یا بالابری میباشد.

 

 


 

تعمیر لیفتراک برقی تویوتا

در خصوص تعمیر لیفتراک برقی تویوتا باید این موضوع را پذیرفت که هیچ مرجع قانونی منشعب از کارخانه سازنده تویوتا در ایران موجود نمی‌باشد و تحریم در این خصوص صدمات جبران ناپذیری به این بخش از ترابری صنعتی وارد گردیده است. یک اصل در طبیعت وجود دارد که می‌گوید جهت فرمانبرداری کامل ابزارآلات یک مجموعه حتما تمام توان در اختیار قرار گیرد ماشین آلات تویوتا بسیار نرم قوی چالاک و تحت فرمان میباشند و لیفتراک های برقی از توان بسیاری جهت حرکت و لیفت بار استفاده میکنند.

تعمیر لیفتراک برقی لیتده

تعمیر لیفتراک برقی اشتیل

تعمیر لیفتراک برقی هلی

تعمیر لیفتراک برقی نیسان

تعمیر لیفتراک برقی یوهانریش

تعمیر لیفتراک برقی سهند


 

ماژول های لیفتراک برقی کدامند؟

1- ماژول باطری:باطری لیفتراک برقی تنها منبع تامین نیروی جابجایی بار میباشد بخش اعظمی از لیفتراک برقی را شامل میشود زیرا از نظر حجم بزرگ میباشد وعلت آن مداومت کار میباشد (کم کردن دفعات شارژ به آمپر باطری بستگی دارد).

2- ماژول شاسی:شاسی در تمام ماشین آلات قطعه ایی میباشد که سایر ماژول ها هدفمند بر روی آن سوار میشوند.شاسی لیفتراک برقی باطری - دکل -الکتروموتورها -درایور -قطعات هیدرولیک و غیره بر روی آن جای میگیرند.

3- ماژول الکتروموتورها: عامل حرکت و جابجایی لیفتراک برقی و به طبع بار میباشد و بخش حرکت و هیدرولیک و فرمان هرکدام الکتروموتور مخصوص خود را دارند و هم اکنون به دو فرم جریان مستقیم و جریان متناوب در لیفتراکهای برقی استفاده میگردد.

4- ماژول هیدرولیک: ماژول هیدرولیک شامل پمپ هیدرولیک و فشار شکن ها و شیر فرمان (اوربیتال فرمان) و شیر کنترل(جکهای بالابری و جکهای سینه و ساید شیفتر و فورک پوزیشنر و سایر الحاقیه ها)  و جکهای هیدرولیک و اتصالات و شیلنگها و لوله های انتقال فشار میباشند.

نکته:شیرکنترل لیفتراک برقی بوسیله سنسور یا میکروسوییچ های نصب شده بر آن عامل روشن شدن الکتروموتور هیدرولیک گردیده و با انتخاب اپراتور میتوان فشار هیدرولیک را به جکهای بالابری یا سینه یا سایدشیفتر و سایر الحاقیه ها انتقال داد.

5- ماژول درایور: این ماژول شامل برد های الکترونیکی کنتاکتورها و تریستورهای قدرت و ترانزیستورهای قدرت با تکنولوژی های متفاوت میباشد و وظیفه کنترل بالابری و حرکت و سایر فعل و انفعالات لیفتراک برقی را به عهده دارد. 

 

 لیفتراک برقی و کاربرد آن چیست و جهت انجام کار از چه امکاناتی بهره میبرد:

لیفتراک برقی دستگاهی (ماشینی ) مجهز به ماژولهای مخصوص جهت جابجایی انواع بار و پالت های استاندارد و چینش انبارها با قایلیت جابجایی بار در ارتفاع این لیفتراکهای برقی با توجه به اینکه از باطری به عنوان منبع نیرو به جای سوخت های رایج(گازوییل و بنزین و LPG  و  CNG ) استفاده میکند بسیار پاک و بی سرو صدا کار میکند و کاربردی بسیار وسیع دارند ولی به طور عموم جهت کار در انبارها و دارو سازیها و انبارهای مربوط به مواد غذایی و سردخانه ها و ... مورد استفاده قرار میگیرد . لیفتراک برقی با توجه به محدودیت هایی مانند منبع انرژی و سایر مواد از حیث اندازه و تناژ جابجایی دارای محدودیت میباشد و وزنهای بالای 4000 کیلو عمومیت ندارد اما در عوض از حیث مدل بسیار پر بارند از جمله لیفتراکهای 3 چرخ که دارای کورس بالای فرمان میباشند و مخصوص انباره با قفسه های تنگ میباشند.

 از عواملی که انعطاف پذیری فرمان لیفتراک برقی را بالاتر میبرد ترکیب 2 الکتروموتور نصب شده در اکسل جلو و نیز استفاده از تنها یک چرخ در عقب.

 نکته : تنها بر روی لیفتراکهای برقی میتوان 3 چرخ بودن را اعمال کرد.


 رابطه تناژ لیفتراک برقی با ولتاژ باطری لیفتراک برقی:

 در لیفتراکهای برقی توان باربری با ولتاژ باطری رابطه ایی مستقیم دارد و به تناسب بالا رفتن ولتاژ باطری وزن بالابری نیز بالا رفته در لیفتراکهای با ولتاژ پایین مانند 24 ولت که کارخانه یوهانریش آلمان بیشترین تولید از این نوع را داشته حجم کابلهای تغذیه الکتروموتورها و واسط ترمینالی باطری این لیفتراکها زیاد میباشد و به اصطلاح ضریب نهایی توان در اینجا آمپر میباشد و اگر آمپر مولفه ای اول باشد سیستم جهت کارکرد به کابل کلفت تر و تجهیزات با آمپر بالاتر نیازمند میباشد.در لیفتراکهای برقی تناژ بالا ولتاژ بالاتر میباشد و اگر ولتاژ مولفه غالب در لیفتراک برقی باشد تجهیزات الکترونیکی آمپر پایین تر انتخاب میگردند و کابلهای رابط نازک تر میباشند.

 

تعمیر لیفتراک برقی

تعمیر لیفتراک برقی چگونه صورت می پذیرد؟

این شرکت با توجه به دانش کسب شده درجریان امورات محموله ونیز تجربه ی کافی در خصوص فروش قطعات لیفتراک های برقی و نیز انجام انواع خدمات و تعمیر لیفتراک برقی خدمات زیر را انجام میدهد:

A-تعمیر لیفتراک برقی  کوماتسو - تعمیر لیفتراک برقی تویوتا - تعمیر لیفتراک برقی یال - تعمیر لیفتراک برقی  سهند - تعمیر لیفتراک برقی اشتیل -  تعمیر لیفتراک برقی لینده - تعمیر لیفتراک برقی سپاهان - تعمیر لیفتراک برقی کاترپیلار - تعمیر لیفتراک برقی هیوندا - تعمیر لیفتراک برقی OM - تعمیر لیفترک برقی بالکان کار - تعمیر لیفتراک برقی نیسان - تعمیر لیفتراک برقی هلی - تعمیر لیفتراک برقی TMS - تعمیر لیفتراک برقی هایستر. تعمیر برد لیفتراک برقی - تعمیر برد لیفتراک برقی کوماتسو - تعمیر برد لیفتراک برقی تویوتا - تعمیر برد لیفتراک اشتیل - تعمیر برد لیفتراک برقی سپاهان - تعمیر برد لیفتراک برقی کاترپیلار- تعمیر برد لیفتراک برقی هلی.تعمیر برد لیفتراک برقی هلی - تعمیر برد لیفتراک برقی نیسان

B- تعمیر ماژولهای شانه ای لیفتراک برقی مانند:ماژول های حرکت لیفتراک کوماتسو برقی خط11 تعمیر درایور زپی ZAPI و تعمیر درایور کرتیس CURTIS - تعویض ترانزیستورهای خاص مربوط به درایورهای مخصوص سازندهای لیفتراک های برقی.

مثلا درایور لیفتراک برقی لینده دارای ترانزیستورهای BJT میباشند که از لحاظ ظاهری با همه نمونه های Bjt بسیار متفاوت میباشد و تنها شرکت سازنده آن از این ترانزیستورها در درایورهای خود استفاده مینمایند که از لحاظ ظاهری در جایگزینی و ولتاژ کاری و آمپر منطبق میباشند.

C- بازسازی سیستم های برقی والکترونیکی لیفتراک های برقی مانند سهند المنتی-کنتاکتوری تاآخرین مدل AC پاور باتوجه به نیاز مشتریان عزیز.

 

D- ارتقای سیستم های حرکت و بالابری انواع لیفتراکهای برقی مانند : تغییر سیستم لیفتراک برقی باتوجه به کارشناسی کارشناسان مجموعه،ارتقاءسیستم های المنتی،کنتاکتوری به بردی یا درایوری که خود باعث بهینه شدن طول عمر الکتروموتورهای و لوازم مکانیکی لیفتراک برقی میگردد مانند:پایین آمدن درصد بازوبسته شدن تیغه کنتاکتورها،دقیق شدن زمان بازو بست کنتاکتورهای چنجر جلوگیری از ضربه زدن الکتروموتورها درنهایت انجام اقدام تخصصی ونصب درایور ایده آل باعث نرم شدن بسیار حرکت ونیز بالابری می گردد.

 

E- درتمامی فعل انفعالات فوق این شرکت اقدام به تهیه ی اقلام  باکیفیت جهت رضایت مشتریان عزیز می نماید که موجب بالا رفتن کیفیت تعمیر لیفتراک برقی میگردد.

F- تعمیر لیفتراک برقی که ازجانب هیدرولیک و اجزا مکانیکی صدمه دیده: شامل انواع جکهای هیدرولیکی آنها و پمپ و شیرکنترل هیدرولیک وتعویض و پرس شیلنگهای هیدرولیکی. 

ایرادات جکهای لیفتراک برقی : 

۱- روغن ریزی و نشتی از پکینگهای مرزی پرفشار جکهای بالابری و جک های سینه و جک فرمان  در محیط .

تعمیر جک فرمان لیفتراک برقی
پیستون جک فرمان لیفتراک برقی تویوتا
تعمیر جک فرمان لیفتراک برقی تویوتا
سنگ زدن پوسته جک لیفتراک برقی تویوتا
جک فرمان لیفتراک برقی
مراحل تعمیر جک فرمان لیفتراک برقی تویوتا

 

۲- فرار روغن از پیستون داخل جکهای هیدرولیک بعلت صدمه دیدن لوازم پیستون مانند اورینگ و پکینگهای مخصوص ضد سایش. ایراد این ناحیه به بیرون سرایت نمیکند در اصطلاح موجب خالی کردن جکها میشود .

۳- ایراد پمپ هیدرولیک لیفتراک برقی موجب پایین آمدن فشار ثابت هیدرولیک میگردد و علت هم خوردگی پوسته داخلی پمپها - تیز شدن چرخ دندها - صدمه دیدن لوازم آبندی پمپها میباشد.

۴- شیر هیدرولیک لیفتراکهای برقی نیز مانند بقیه لیفتراکها میباشد و میتواند از جانب لوازم آبندی دوچار ایراد شود که به طبع موجب نشتی به محیط خارج میگردد یا دوچار گشادی غلاف اسپول گردد که موجب گیر کردن یا شکستن اسپولها میشود.

G- تعمیر اکسل لیفتراک برقی : رفع عیوب مربوط به شاسی لیفتراک برقی عمده ایرادات لیفتراک برقی مانند خوردگی مفصلها و رفع روغن ریزی جک فرمان . صدمه دیدن شفت ها و بوش ها در خصوص تعمیر اکسل لیفتراک برقی میتوان اکسل لیفتراکهای قدیمی که در آنها از تعداد زیادی سیبک ساخته شده اند میتوان سیبک ها را به بوش های دوبل تبدیل کرد و نرخ خرابی را پایین آورد اکسل لیفتراک بسیار حساس میباشد در صورت تنظیم نبودن طرفین سرعت خراب شدن مخصوصا خوردگی بوشها و لاستیک سابی و فشار به جک هیدرولیک یا جعبه فرمان بالا می رود . در اکسل لیفتراک های برقی که در سیستم حرکت از دو عدد الکتروموتور استفاده میکنند جهت شبیه سازی هرزگرد دیفرانسیل از یک سنسور اثرهال یا پتانسیومتر نصب بر روی اکسل استفاده مینمایند که در بعضی از موارد ناحیه نصب سنسور صدمه میبیند و اطلاعات ناصحیح به کنترلر حرکت ارسال مینماید.سنسور زاویه لیفتراک برقی همیار بالا بر

 


 

H- تعمیر باطری لیفتراک برقی: برای تعمیر باطری و نگهداری باطری لیفتراک برقی به منظور 1- در وحله اول سلامت برد و درایور مربوط به لیفتراکهای برقی لیفتراک نیازمند باطری سلامت میباشد و 2- نیز پایین نیامدن ساعت کار مفید لیفتراک برقی نیازمند باطری سالم میباشد در خیلی از باطری لیفتراک برقی امکان بازیابی مجدد باطری وجود دارد که همیار بالابر با دانش کافی و امکانات موجود توان این کار را دارد و در نهایت از نظر مالی و فنی برای مشتری بسیار مفید میباشد.


امکانات جهت بررسی باطری:

1- چکاب از طریق  بصری : در بازدیدهای روزانه اگر باطری از لحاظ ظاهری صدمه دیده باشد قابل کشف میباشد و بسته به نوع خرابی قابل بررسی میباشد ایرادات شامل بادکردگی سلولها – سولفاته زدن ترمینالها – سرریز الکترولیت – دمای بالای ساطح از باکس باطری – خوردگی باکس باطری – تیره شدن آب باطری و ...

2- تست هیدرومتر  : وسیله ای است با کاربرد بسیار ساده جهت بررسی غلظت آب مقطعر به اسید سولفوریک باطری لیفتراک برقی  که رقم آن با رقم گزارش شده کارخانه سازنده باید مقایسه گردد و در صورت اختلاف نیروی متخصص باید آن را بررسی کند.

3- دیس  شارژر آنالایزر و اهمیت آن بر تعمیر باطری لیفتراک برقی : دستگاهیست جهت بررسی توان ذخیره شده در باطری لیفتراکهای برقی و تهیه گراف از خروجی و نمایش لحظه ایی آن عمدتا استفاده از Discharger جز اقدامات تکمیلی چه در تعویض باطری لیفتراک برقی چه در تعمیر باطریهای لیفتراک برقی می باشد.

توجه:: در بررسی باطری سرب اسیدی لیفتراک برقی علاوه بر علم با توجه به رفتار بسیار فریبنده این باطریها تجربه فراوان نیز بسیار مهم است.

 

 انواع خرابیهای باطری های اسید سربی و راه حل مشکلات:

1- خرابی پارگی و پوسیدگی اتصالات سربی و کابلی و مسیکه بسیاری از زمانهای خوردگی و سلفات زدگی قابل دیدن نبوده و از ترفندهای خاص مورد بررسی قرار میگیرند.با تعویض اتصالات و بازسازی ترمینال های آسیب دیده

2-ریزش صفحات مثبت باطری .در این خصوص اگر تنها در چند سلول دیده شود با تعویض این سلول ها و جاگذاری با آمپر استاندارد قابل حل میباشد ولی اگر بیشتر سلولهای 2 ولتی آسیب ببینند حتما باکس باطری به کل باید تعویض گردد.

3- شارژ نشدن طولانی مدت باطری های لیفتراکی یا تراکشن باعث آلوده شدن صفحات مثبت و سلفاته زدن آنها شده و کارکرد طبیعی باطری از بین میرود که رفع ایراد بستگی به زمان خواب دارد و با شارژ و دشارژ شدن حرفه ایی رفع میگردند مورد بعدی شستشوی صفحات با محلولهای خاص .

4- بهم خوردن درصد اسید سولفوریک به آب مقطعر که باید دوباره تنظیم گردند.

5- جوش آوردن و بالا رفتن دمای باطری لیفتراک برقی : استاندارد دمای لیفتراک برقی معمولا بین 8 درجه سانتیگراد تا 50 درجه سانتیگراد آستانه تحمل جهت شارژ شدن استاندارد باطری میباشد.

 

  • از دلایل مهم بالای دما و جوش آوردن الکترولیت رقیق بودن اسید نسبت به حد استاندارد باطری.
  • علت دیگر بالا رفتن حرارت باطری لیفتراک برقی پایین بودن سطح آب باطری.
  • ریختن متریال (سرب و اکسید سرب و دیگر فلزات) باطری و انباشته شدن در کف قاب پلاستیکی باطری.
  • استاندارد نبودن جریان خروجی از شارژر نسبت به آمپراژ باطری لیفتراک برقی.

 

I- تعمیر جک لیفتراک برقی: نشانه های خرابی جکهای هیدرولیکی لیفتراک برقی بسیار قابل لمس میباشند و به صورت روغن ریزی و نشتی و یا عمل نکردن جک پیستون دار زیر فشار میباشد .

J- تعمیر شیر کنترل لیفتراک برقی: ایرادات شیرکنترل هیدرولیک از جوانبی شامل روغن ریزی  سر و ته اسپول ها و شکستگی بخشی از اسپول و گشاد شدن غلاف هادی فشار  و و ایراد در ناحیه فشار شکن و ریلایز فشار روغن هیدرولیک را میتوان مورد بررسی قرار داد. 

K- نصب ساید شیفتر و سایر الحاقیه ها بر روی لیفتراک برقی:: الحاقه در انواع معمولی مانند ساید شیفتر و فورک پوزیشنر بعلت وزن پایین و بر هم نزدن نقطه ثقل قابل نصب بر روی تمامی لیفتراکهای برقی میباشند. اما الحاقیه ایی مانند کارتن کلمپ و رول گیر با توجه به حجم و وزن استراکچر بالا و نیز بر هم زدن تعادل لیفتراک برقی برای نصب بر روی لیفتراکهای پایین تر از 3 تن توصیه نمیگردد و در صورت اجرا کاری عبث میباشد. 

شرکت همیار بالابر : با انجام واردات مستقیم انواع الحاقیه آمادگی نصب الحاقیه بر روی همه مدل لیفتراک برقی را دارد.

L- نصب روشنایی بر روی لیفتراک برقی مانند نصب چراغ های روشنایی چراغ دنده عقب چراغ راهنما و بوق دنده عقب و چراغ گردون  و سنسور ایمنی صندلی .

M- تعمیر اکچویتر لیفتراک برقی: این نوع فرمان لیفتراک برقی واقعا نرم و دقیق میباشد همیار بالابر با تهیه امکانات و قطعات اصلی موجب پایداری کارکرد این سیستم پیچیده فرمان گردیده .

نکته:حتی اگر کمترین خطا در تنظیم فرمان برقی لیفتراک برقی رخ دهد کیفیت کارکرد فرمان بسیار پایین میاید و عمر قطعات به طرز عجیبی کاهش میابد.

N- تبدیل فرمان لیفتراک برقی به فرمان هیدرولیکی : معمولا با توجه به نبود قطعات با کیفیت  فرمان برقی  در بازار مانند اکچوویتر و الکتروموتور اکچوویتر تعمیر فرمان برقی نتیجه مطلوبی را در پی ندارد لذا با تبدیل فرمان برقی به هیدرولیکی میتوان هزینه های ثانوی تعمیرات را پایین آورد.

O-  تعمیر الکتروموتور لیفتراک برقی.

1- سرویس زغال الکترو موتورهای دی سی  لیفتراک برقی سرویس زغال لیفتراک برقی مخصوص لیفتراکهای تقریبا قدیمی میباشد که زغال نقش هادی بین آرمیچر و ترمینال یا آرمیچر و سیم پیچ فیلد را بازی میکند زغال از نظر زمان تعویض به جنس زغال و زمان کارکرد دستگاه و سطح کلکتور و شانه های مسی بستگی دارد.

نکته : جهت پایین آمدن خسارات به الکتروموتورها حتما به صورت هفته ایی بازدید بصری از زغال بعمل آید.زغال الکتروموتور لیفتراک برقی

2- تعویض بلبرینگ های الکتروموتورهای لیفتراک های برقی: بارز ترین نشانه اتمام عمر یک بلبرینگ زیر بار صدای دلخراش میباشد و در صورت تعویض نشدن به زودی بلبریگ قفل شده و آسیب های زیادی را بعمل میاورد.

3- تعویض سیم پیچی در صورت صدمه دیدن سیم پیچ و سوختن سیم پیچ در نوع  AC  و DC

4- تعویض و جایگزین کردن تمامی مدل های الکتروموتورهای AC  و DC  در صورت  تعمیر نشدن الکتروموتور لیفتراک برقی

5- بالانس نمودن آرمیچر الکتروموتورهای لیفتراکهای برقی .

نکته : گاها حتی دیده شده که آهنربا فیلد در الکترو موتوری بر اثر لرزش شکسته و تکه های جدا شده از آن آسیب های بیشتری را بوجود آورده است که همگی از بالانس نبودن آرمیچر پدید میاید.

P- رفع خطاهای نمایش داده شده در نمایشگر لیفتراکهای برقی: دو نوع خطا در لیفتراکهای برقی وجود دارد خطاهای نرم افزاری و خطاهای سخت افزاری . در خطاهای نرم افزاری منشا در نرم افزار رانر درایور میباشد و از طریق پروگرامرهای مخصوص مورد بررسی قرار میگیردد. در خطاهای نمایش داده که دلالت بر خرابی سخت افزاری دارد پس از رفع عیب و تعمیر برد لیفتراک برقی یا تعویض قطعه یا قطعات یا سنسور و یا دیگر قطعات مقصر در بروز خطا . این نوع  گزارش خطا خود به خود رفع میگردند.

Q- نقاشی لیفتراک های برقی: به علت سخت بودن محیط کار لیفتراکهای برقی بر اثر سایش و برخورد هلال های شیمیایی پس از مدتی بدنه لیفتراکهای برقی دوچار فرو رفتگی و برآمده گیهایی میشود و رنگ لیفتراک نیز بسیار صدمه میبیند و نهایتا ظاهری بد برای لیفتراک بعمل میاید که با توجه به درخواست مشتریان گرامی اقدامات مقتضی بشرح زیر انجام میپذیرد:

1- شناسایی و تحقیق بر روی رنگ فابریک لیفتراک و ترکیبات آن رنگ

2 - انجام دقیق عمل صافکاری و زیر سازی رنگ.

3- تعویض تمامی قاب های پلاستیکی شکسته با نوع سالم وفابریک آن.

4- انجام رنگ آمیزی با نقاش حرفه ایی و مجرب

Q- انجام سرویس لیفتراک برقی:  الف :شامل سرویس روغن هیدرولیک - تعویض فیلترهای روغن هیدرولیک رفت و برگشت روغن - سرویس الکتروموتورهای DC مانند تعویض زغال ها و تراشکاری و صاف و یکدست کردن سطح کلکتور مسی الکتروموتورهای DC -تعویض بلبرینگهای صدمه دیده . ب : سرویس باطری لیفتراک برقی مانند تعویض اتصالات باطرس صدمه دیده - تعویض پیچ های ترمینالهای مثبت و منفی - متعادل کردن درصد اسید سولفوریک و آب مقطعر - تشخیص سلولهای باطری آسیب دیده و تعویض با سلول استاندارد و سالم.

R- انجام سرویس روغن لیفتراک برقی.

S- انجام سرویس فیلتر لیفتراک برقی.


 

قسمتهای تشکیل دهنده درایور الکتروموتور لیفتراک های برقی
مدار  تغذیه درایور لیفتراک برقی POWER SUPPLY

در تمامی بردهای الکترونیکی که کار کنترل انجام میدهند این قسمت وجود دارد و ظیفه اش تولید ولتاژهای مورد نظر قسمت های مختلف درایور میباشد مانند ولتاژ میکروکنترلر ها - ولتاژ گیت ترانزیستورها MOSFT  AND IGBT - ولتاژ شیر های هیدرولیکی - ولتاژ سنسورها مانند سنسورهای اثر هال سنسور و پتانسومترها در درایورهای ساده از سیستم های خطی تبدیل ولتاژ استفاده میشود و لی در درایورهای پیشرفته از switching  استفاده میشود.

مدار کنترل درایور لیفتراک برقی CONTROL CIRCUT مدار کنترل در درایورها وظیفه اعمال دستورات لازم جهت راه اندازی لیفتراک بر اساس 

مدار ترانزیسور قدرت و دیودهای شاتکی درایور لیفتراک برقی

TRANSISTOR AND SKEY DIOD

 این مدار مداری آمپربالا بوده از تعدادی ترانزیستور و مقاومت و ... ساخته شده و این مدار مابین باطری و الکتروموتور قرار دارد و مدار کنترل از طریق گیت درایورها دستورات لازم جهت تغذیه الکتوموتور را میدهد.
مدار خازن درایور لیفتراک برقی CAPSITOR  مدار خازن از تعداد زیادی خازن جهت از بین بردن افت ولتاژ سر الکتروموتورها ساخته شده و گاهی از یک خازن مقدار بالا مثلا 30 هزار میکروفاراد ساخته میشود.

مدار ارتباطات خارجی

EX-CPMCUNATION-CIR

 این  بخش از درایورهای لیفتراک جهت ارتباط با نمایشگر – سایر درایورهای دیگر مانند درایور فرمان درایور هیدرولیک این بخش میتواند بصورت CanBUS باشد و تحت توپولوژی و دستورالعمل های خاص و اطلاعات را بین هم رد وبدل میکنند.

ترمینال قدرت درایور لیفتراک برقی 

 POWER TERMINAL 

 ترمینال های قدرت معمولا با اشکال خاص ثابت هستند که این ترمینالها محل بسته شدن کابلهای رابط الکتروموتور باطری منفی و باطری مثبت و درایورها میباشند.
ترمینال ارتباطات سیمی سیگنال درایور لیفتراک برقی SIGNAL-TERMINAL  این بخش از درایورها از سوکتهای استاندارد مانند کولری ATX,BNC و... ساخته شده و از طریق این سوکتها ارتباط با سنسورها و پدال و دسته جلو عقب و میکروسوییچ ها برقرار میگردد.

 


 صفحات مرتبط:

تعمیر لیفتراک برقی کوماتسو

تعمیر لیفتراک برقی تویوتا

تعمیر لیفتراک برقی لینده

تعمیر لیفتراک برقی سهند

تعمیر لیفتراک برقی هلی

تعمیر استاکر برقی

تعمیر پالت تراک برقی

تعمیر ریچتراک برقی

تعمیر شارژر لیفتراک برقی

تعمیر الکتروموتور لیفتراک برقی

 سرویس لیفتراک

تغییر سیستم لیفتراک برقی

تعمیر باطری لیفتراک برقی

 

 

 

ثبت نظر
محمودی : ممنون از لطفتون واقعا کارتون بینظیر بود
12 2
نظر شما چیست ؟
رسول حیاتی : سپاس
8 1
بسیار عالی.امیدوارم موفق باشید
کیانی : خدمات
7 1
سلام و خسته نباشید خدمت شما.بسیار از شما بابت تعمیر عالی و بی عیب شما سپاسگزارم
امیر غلامی : رضایت مشتری
0 0
سلام و خدا قوت به شما.لیفتراک برقی داشتم که شما بسیار عالی تعمیر کردین.ازشما سپاسگزارم.درضمن از مطالب آموزنده و جامع شما که کاملا مشخصه که چه زحماتی برای جمع آوری این اطلاعات کردید بسیار ممنونم.
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :