تعمیر لیفتراک برقی لینده
جهت رفع ایراد لیفتراک برقی لینده خود سریع و ارزان اینجا کلیک کنید.
تعمیر درایور و رفع ایرادات مکانیکی و الکترونیکی لیفتراک برقی لینده.
شرکت همیار بالابر با توجه به در اختیار داشتن تجربه فراوان در خصوص شناخت حرفه ایی و شناخت نقاط ضعف و قدرت لیفتراک برقی لینده و نیز در اختیار داشتن قطعات تخصصی این لیفتراک در زمینه انجام تعمیر لیفتراک برقی لینده هرگونه خرابی در نواحی مکانیکی و الکتریکی این لیفتراک را برطرف مینماید.کارخانه لینده مدت 117 سال از تاسیس آن میگذرد و از برند های پر خرید دنیا میباشد و به 160 کشور صادرات محصول انجام میدهد و عنوان تولید کننده خاص ماشین آلات جابجایی بار با تکنولوژی متفاوت را یدک میکشد.
تاریخچه شرکت لینده
این شرکت از بدو بوجود آمدن لینده نام نداشته و آقای لینده با شرکاه از سال 1904 م الی 1929 م موتورهای دیزلی را تولید نموده در سال 1929 کارخانه لینده به صورت بخش جدا شده از سایر شرکا به تولید موتورهای کوچک دیزلی پرداخته است از سال 1938 م موتورهای گازسوز و هواده وتراکتور و موتورهای دیزلی را گسترش داده در سال 1956م اولین ماشین هیدرو استاتیک را تولید نموده در سال 1958 با گسترش علم هیدرولیک و نیاز روز اولین ماشین لیفتراک را تولید نموده و اولین لیفتراک لینده برقی را در سال 1971 م معرفی مینماید و تا کنون مدلهای زیادی از لیفتراکهای برقی و لیفتراکهای دیزلی و سوخت گاز را تولید نموده و هرساله ارتقا میدهد.
مدل های لیفتراک لینده که این شرکت اقدام به رفع خرابی آنها مینماید:
1- لیفتراک برقی dc مدل E10-E15 : از خصوصیات این محصول دارای یک الکترو موتور DC تحریک سری 4 سر برای حرکت لیفتراک و دارای الکتروموتورDC تحریک سری 2 سر تک جهته جهت ران کردن سیستم هیدرولیک و نیز سیتم فرمان این دستگاه هیدرولیک با منشا تولید فشار هیدرولیک آن یک الکتروموتور DC کوچک با توان پایین میباشد که قادر است تایم کاری دستگاه را یکسره روشن بماند. سیستم کنترل دور موتور در این لیفتراکهای برقی المنتی کنتاکتوری بوده و دقت حرکت نسبتا پایین بوده است. در سال 1982 میلادی لینده لیفتراکهای 2 موتوره را پدید میاورد و سیستم درایور الکتروموتور جامع ایی که ساخت این شرکت را میباشد را معرفی نمود که در آن زمان کنترل دور موتور را به دقت انجام میداد در ادامه 1994 لینده درایورهای ترانزیستوری دارلینگتون را معرفی نمود و به واسطه استفاده از شیرهای برقی پروپرشنال و نیز جوی استیک بالابری و کنترل هیدرولیک را دارای دقتی بسیار نمود و تا سال 2002 تمامی تولیدات برمبنای درایورهای DC ارتقا داده.
2- لیفتراک برقی AC POWER مدل های E20-E50 :: این لیفتراک برقی در تناژهای مختلفی تولید شده به صورت 4 چرخ و 3 چرخ در مدل های AC ابتدایی الکتروموتور حرکت جریان متناوب بوده و سه فاز میباشد و کنترل دور الکتروموتور با درایور-اینورتر مخصوص ساخت آزمایشگاه تحقیق توسعه شرکت لینده میباشد انجام میگیرد تمامی مدل های تولید شده لیفتراک برقی لینده دو موتوره بوده ارتقا بعدی سال 2006 محور حرکت جمع و جور تر شده و یک شارژر داخلی نیز بر روی لیفتراکها نصب گردید در سال 2011 م درایوهای یون لیتیوم را معرفی نمود .
• شرح تعمیرات لیفتراک برقی لینده::
1- تعمیر باطری لیفتراک برقی لینده.
2- تعمیر اکسل لیفتراک برقی لینده.
3- تعمیر برد یا درایورهای لیفتراک برقی لینده.
4- تعمیر جک لیفتراک برقی لینده.
5- تعمیر شیرکنترل لیفتراک برقی لینده.
6- تعمیر الکتروموتورهای لیفتراک برقی لینده.
7- تعمیر فرمان لیفتراک برقی لینده.
8- تعمیر و جایگزین نمودن انواع کنتاکتور لیفتراک برقی لینده
تعمیر باطری لیفتراک برقی لینده:لیفتراک برقی لینده نیز مانند سایر لیفتراکهای تولید شده در کارخانجات دیگر تولید کننده لیفتراک به طور عمومی از سلولهای 2 ولتی آب-اسید که باهم سری میشوند ونهایتا یک پک 48 ولتی در تناژهای 1.5 تا 2.5 تن استفاده مینماید و از پک یا بسته بندی 80 ولت نیز جهت نصب بر روی لیفتراکهای برقی تناژ بالا استفاده مینماید.
انواع خرابی باطری لیفتراک برقی لینده::
1- سلفات شدن یا خوردگی ترمینالهای پیچی.
2- خوردگی پنهان کابلهای اتصال سلولهای باطری.
3- تنظیم نبودن نسبت آب مقطعر به اسید سولفوریک.
4- افت زمان ذخیره نیرو بر اثر خواب باطری و انجام نشدن شارژ .
5- خوردگی صفهات مثبت باطری بر اثر غلظت اسید.
6- تولید دمای بالا هنگام کار کردن لیفتراک یا زیر شارژ.
• تعمیر اکسل لیفتراک برقی لینده::اکسل تمامی لیفتراکها برقی و سوخت های دیگر بر اثر کارکرد بالا و انجام ندادن سرویس مستمر دوچار خوردگی میگردند خوردگی و خرابی های ناحیه اکسل نهایتا موجب مصرف بالای انرژی و قفل شدن مفاصل میگردد این شرکت با در دست داشتن مهارت و مدارک معتبر تمامی خرابی ها را از بین برده و اکسلی استاندارد را جهت راه اندازی لیفتراک تحویل مشتریان گرامی میدهد.
• تعمیر برد و درایور لیفتراک برقی لینده :: شرکت همیار بالابر به مدت 10 سال بصورت تخصصی درایورهای مخصوص لیفتراکهای برقی لینده بر روی این لیفتراکها نصب گردیده را تعمیر و رفع عیب مینماید و پس از انجام تعمیرات گارانتی معتبری را به آن اختصاص میدهد.
• تعمیر جک لیفتراک برقی لینده :: جک ها قطعاتی هستن کنه فشار بالای هیدرولیک را به حرکت جهت جابجایی افقی و عمود و زاویه تبدیل مینمایند. و بودن فشار هیدرولیک و لوازم آبندی لاستیکی از جنس پلی اورتان و کوتین سطح شافت جکها در ساعت کارکردهای بالا موجب نشتی های کم و زیاد میگردد گاها خود جکها نیز چه غلاف و چه شافت اصلی نیز صدمه میبینند که نیازمند تعمیرات میگردند ضمن شناسایی نوع خرابی جکها میتوان اقدام لازم را در این خصوص صورت داد.
• تعمیر الکتروموتور لیفتراک برقی لینده :: در مدلهای DC لیفتراک برقی لینده الکتروموتوها بسیار دوچار خرابی میگردنند که همیار بالابر امکان تعمیرات و سیم پیچی و تعویض کلکتور الکتروموتورهای DC و سیم پیچی و تعمیر الکتروموتور AC را فراهم نموده است و نیز سرویس کلکتور تعویض زغال را نیز انجام میدهد.
• تعمیر کنتاکتور لیفتراک برقی لینده:: به طور کلی کنتاکتور قطعه ای قدیمی میباشد که به صورت مغناطیسی و مکانیکی عمل مینماید و در اثر عبور جریان های بالا و کارکرد بالا دوچار ایراداتی مانند تمام شدن یا خوردگی تیغه که از جنس نقره و پلاتین میباشد میگردند و نیازمند جایگزین نمودن تیغه میباشند. لذا تمامی امکانات لازم جهت تعمیر استاندارد در اختیار این مجموعه میباشد.
• تعمیر شارژر لیفتراک برقی لینده : لیفتراک برقی لینده دارای 2 نوع شارژر میباشد 1- هسته سیم پیچ 2- شارژر سویچینگ