جهت تعمیر استاکر دستی خود بصورت آسان و سریع و با هزینه مناسب و واقعی کلیک کنید.
جهت ارتباط مستقیم و درخواست تعمیرات WhatsApp کلیک کنید.
شرکت همیار بالابر در راستای پاسخگویی به تماس مشتریان گرامی اقدام به اعزام کارشناس ماهر در زمینه هیدرولیک و الکترونیک و باطری در محل دستگاه مینماید در ادامه پس از بررسی در صورت رفع شدن ایراد در محل با انتقال ابزارآلات و قطعات مورد نیاز حتما اقدام به رفع ایراد مینماید حتی اگر مجبور به چندین بار تردد بشویم. سیاست همیار بالابر همیشه پایین آورن هزینه مشتریان عزیز بوده است.
1- مدت 5 ماه گارانتی معتبر همیار بالابر پشتوانه تعمیرات میباشد. |
3- پشتیبانی قطعات با قطعات فابریک و اصلی. |
5- انجام سرویس های استاکر دستی |
7- فروش قطعات و لواز استاکر دستی |
2- 15 سال تجربه در ضمینه تعمیر استاکر دستی. |
4- قطعا هزینه تعمیرات استاکر دستی شما بسیار واقعی میباشد. |
6- اعزام تعمیرکار استاکر دستی به سایت مشتریان عزیز |
8- فروش انواع چرخ استاکر دستی و جک پالت دستی |
استاکر دستی دستگاهی است جهت برداشتن بار تا ارتفاع نهایتا 4 متر و جابجایی بار که تمامی فعل و انفعالات توسط نفر و به صورت تکی صورت می پذیرد.در ساخت استاکر دستی از پمپ هیدرولیکی بعنوان توان دهنده استفاده میگردد و عموما در کارایی همه ی برند ها یکسانند اما سهولت در کارایی برند های اروپایی نسبت به چینی مشخص می باشد.نرخ (تعداد) تعمیر استاکر دستی چینی با تعمیر استاکر اروپایی قابل مقایسه نمیباشد.
مجموعه همیار بالابر تحقیقات گسترده ای در خصوص تعمیر استاکر دستی و باز سازی استاکر دستی انجام داده و در زیر چکیده ای از خرابی های این استاکر های دستی و نیز نحوه ی رفع آنها توضیح می دهیم:
1_ روغن ریزی ظاهری استاکر دستی: یکی از معظلات در تعمیر استاکر دستی میباشد. روغن ریزی ظاهری یا نشتی روغن در پمپ استاکر دستی و جک استاکر دستی از چند جهت قابل بررسی می باشد با توجه به ساختار هیدرولیکی استاکر های دستی این نشتی ها میتواند بر اثر خرابی{سایش قطعات یا فاسد شدن لوازم}اورینگ یا پکینگ ها می باشد که در صورت استاندارد خود مانع خروج روغن از ناحیه هد جک ها می شوند و نیز می تواند از ناحیه اتصالات این جک ها باشد پیچ های دو سر شیر یا شکستگی یا ترک برداشتن مخزن {تانک}هیدرولیک باشد.طبق استاندارد تعمیر استاکر دستی تمامی پکینگ ها و اورینگ های ناحیه ی جک اصلی و تلمبه باید تعویض گردند.در خصوص نشتی های درزی با مسدود کردن این مسیر ها مشکل حل می گردد و نیز با تعویض پیچ های دو سر شیر یا تعویض واشر های مسی و فلزی-لاستیکی آنها ایراد مربوط به روغن ریزی ظاهری این جک ها حل میگردد.
نکته:: دو فرم روغن ریزی و نشتی روغن استاکر دستی وجود دارد 1-نشتی های روغن که از توان بالابری کاسته و موجب خالی کردن جک میگردد.2-نشتی هایی که از تانک روغن میباشد و تنها آسیب آن سریز مجدد روغن در تانک روغن استاکر دستی و کثیف شدن محل کار و خود استاکر دستی میباشد.البته در مرحله یک نوبت دهی از کنار اهرم تخلیه نیز امکان پذیر میباشد.
2_ بالا نرفتن جک یا عمل نکردن سیستم هیدرولیک استاکر دستی:علت میتواند باز هم خرابی لوازم باشد یا شیر نوبت دهی دچار ایراد شده باشدکه با تعویض لوازم مربوطه شامل{پکینگ.اورینگ فنر.ساچمه.موشکی}ایراد رفع می گردد. در بغضی از موارد به علت صدمه دیدن پوشش کرومیک جک ها در ناحیه جک اصلی چه در ناحیه شفت تلمبه به سرعت لوازم پکینگ ها دچار سایش و صدمه دیدن میگردد لذا حتما باید شفت جکها در صورت امکان پولیش یا تعویض گردد.
نکته: در تعویض لوازم جک اصلی حتما ابتدا محل نصب پکینگ اصلی شناسایی گردد که به سه صورت میباشد 1-لوازم انتهای شفت اصلی نصب شده. 2- لوازم روی هد غلاف جک اصلی نصب شده.3-لوازم روی هد جک اصلی نصب شده ولی غلاف جک اصلی داخل غلاف خارجی تانک هیدرولیک نصب گردیده.
نکته:: 4 تایپ از لوازم جهت آبندی بر روی جکهای استاکر دستی نصب میگردند1-اورینگ 2- پکینگ 3-گرد گیر 4- کاسه نمد.
3_ ایرادات در تعمیر شاسی استاکر دستی:به علت ساختار سبک و ضعیف ای استاکر ها کج شدن شاسی باز شدن دهنه ی ناودانی دکل و خم شدن شاخ ها و شکستن اهرم دسته وجود دارد و می توان این ایرادات را پس از تشخیص با ترفندهای مخصوص رفع و رجوع نمود.
نکته :در تعمیر استاکرهای دستی حتما سعی میشود از جوشکاری و مستحکم سازی اضافی که موجب زشتی رویه ای ظاهری کار میشود خوداری شود.
انواع پمپ های استاکر های دستی از نظر تکنولوژی ساخت و متریال:
1- پمپ های هیدرولیکی جکهای سیلندری جوشکاری شده: این نوع پمپ ها از نظر تیراژ ساخت کمتر بوده و از سیلندر فلزی چکش خوار به صورت فرزکاری و تراشکاری و جوشکاری قطعات پمپ آن اسمبل شده و از نظر ظاهری زیبا نیستند و عامل نشتی همواره در آنها بعلت ناخالصی در جوشکاری وجود دارد.
2- پمپ های هیدرولیکی ریخته گری شده: فلز غالب بیشتر چدن میباشد و درصدی کمی از این پمپ ها از آلومینیوم(جک پالت های دستی ایرانی) ساخته شده اند نوع چدنی با توجه به مبدا سازنده آن از کیفیت بالایی برخوردار میباشد و دارای ظاهری بسیار شکیل میباشند در کل اکثر سازنده های این فرم از همدیگر کپی کرده اند . شیر این پمپ ها ساختاری نسبتا ساده دارند و همگی سه مرحله ایی میباشند و حتی در صورت موجود نبودن میتوان از طریق تراشکاری شیر را به طور کامل ساخت . نمونه های آسیایی شاسی این جک پالت های دستی دارای مفاصلی خشک میباشند و از هیچ نوع محل گریس کاری برخوردار نمیباشند که بر روی عمر مفید کارکرد تاثیری منفی دارد.