جهت تعمیر گیربکس لیفتراک خود بصورت آسان و سریع و با هزینه مناسب و واقعی کلیک کنید.
جهت ارتباط مستقیم و درخواست تعمیرات WhatsApp کلیک کنید.
شرکت همیار بالابر در راستای پاسخگویی به تماس مشتریان گرامی اقدام به اعزام کارشناس ماهر در زمینه هیدرولیک و الکترونیک و گیربکس در سایت مشتری مینماید در ادامه پس از بررسی در صورت رفع شدن ایراد در محل با انتقال ابزارآلات و قطعات مورد نیاز حتما اقدام به رفع ایراد مینماید حتی اگر مجبور به چندین بار تردد بشویم. سیاست همیار بالابر همیشه پایین آورن هزینه مشتریان عزیز بوده است.
1- گارانتی معتبر همیار بالابر پشتوانه تعمیرات میباشد. |
3- پشتیبانی قطعات با قطعات فابریک و اصلی. |
5- انجام سرویس گیربکس لیفتراک ها |
7- انجام کارشناسی گیربکس لیفتراک ها |
2- 15 سال تجربه در ضمینه تعمیر گیربگس لیفتراک های گوناگون |
4- قطعا هزینه تعمیرات لیفتراک شما بسیار مناسب واقعی میباشد. |
6- اعزام تعمیرکار گیربکس به سایت مشتریان عزیز |
8- رفع ایرادات برقی و شیر های کنترل گیربکس لیفتراک ها |
تعمیر گیربکس لیفتراک به صورت تخصصی با قطعات اصلی در شرکت همیار بالابر::
شامل تعمیر گیربکس لیفتراک کوماتسو دیزلی - تعمیر گیربکس لیفتراک کوماتسو دوگانه سوز و بنزینی
تعمیر گیربکس لیفتراک تویوتا دیزلی - تعمیر لیفتراک تویوتا دوگانه سوز و بنزینی - تعمیر گیربکس لیفتراک سپاهان دیزلی وگیربکس لیفتراک سپاهان دوگانه سوز - تعمیر گیربکس لیفتراک هلی - تعمیر گیربکس لیفتراک سهند پذیرفته میشود.
تعریف عمومی گیربکس: گیربکس شامل یک باکس است که در درون آن جهت انتقال نیرو سرعت و گشتاور از یک سمت به سمت دیگر توسط چرخ دنده ها و لوازم دیگر استفاده میگردد در خوردروهای سواری و خوردروهای سنگین و نظامی و نیز جهت راه اندازی خطوط و نقاله های صنعتی و .. از گیربکس به نام تخصصی آن در صنعت استفاده میگردد.
تعریف تخصصی گیربکس لیفتراک:: گیربکس لیفتراک باکسی ازچرخ دندها و کلاچ های هیدرولیکی و توربین و شیرکنترل و پمپ هیدرولیک و صفحات فلزی گرافیتی یا مسی و لوازم تخصصی دیگر میباشد جهت انتقال نیروی موتور به دیفرانسیل و چرخها به صورتی که اپراتور کنترل کامل نیرو و سرعت و گشتاور را در دست داشته باشد.
انواع مدل گیربکس لیفتراک:
1- گیربکس کلاچ خودرویی.
2- گیربکس توربینی هیدرولیکی یا گیرباکس اتوماتیک.
3- گیربکس کامل هیدرولیکی .
توضیحات در خصوص 3 نوع گیربکس لیفتراک ::
1- گیربکس دنده کلاچ خودرویی :: این گیربکس مانند گیربکس های قدیمی خوردرو ها میباشد که نیروی موتور توسط سیستم کلاچ به دندها و نهایتا به دیفرنسیل انتقال میابد و کنترل آن توسط کلاچ پایی و دسته دنده ها انجام میگردد.
2-گیربکس اتوماتیک لیفتراک:: پر استفاده ترین گیربکس جهت انتقال نیرو در لیفتراکها گیربکس اتوماتیک میباشد که نیروی چرخشی موتور توسط توربین هیدرولیکی که از طریق پمپ هیدرولیک تغذیه میگردد به باکس دنده ها انتقال میابد و توسط کلاچهای هیدرولیکی و انتخاب مسیر شیرکنترل مخصوص به چرخ دنده مقصود چرخش موتور اعمال میگردد و لیفتراک توان حرکت به جلو به عقب و یا سرعت کند و تند را به دست میاورد در گیربکس اتوماتیک اپراتور از طریق 2 عدد پدال که پدال ترمز و پدال ترمز کلاچ (ترمز اینچی) و دسته جلو عقب دستی یا مکانیکی کنترل حرکت گیربکس را به دست دارد.
3- گیربکس هیدرولیکی لیفتراک:: در گیربکس هیدرولیکی تمام نیروی موتور به پمپ های هیدرولیکی اعمال میگردد و فشار تولید شده روغن هیدرولیک توسط شیر تناسبی کنترل به هیدروموتورهای تعبیه شده در اکسل جلو لیفتراک فرستاده میشود و اینگونه حرکت لیفتراک ممکن میگردد این سیستم نسبت به 2 مورد فوق بهینه تر عمل میکند و با نیروی کمتر بار بیشتری جابجا میگردد لیفتراکهای آلمانی از جمله مارک معروف لینده از بنیانگزاران نخست گیربکس های هیدرولیکی میباشد.
انواع ایرادات گیربکسهای کلاچ دندهای لیفتراک ها::
1-ضعیف شدن کلاچ بعلت اتمام صفحه کلاچ بر اثر کارکرد زیاد در این مورد جهت تعمیر لیفتراک باید صفحه کلاچ را تعویض یا دوباره کوبید و دیسک فلزی را نیز از طریق تراشکاری استاندارد نمود.
2-خوردگی دندها بر اثر انجام نشدن سرویس روغن خشک کار کردن گیربکس و نیز فشار کاری غیر متعارف در این مورد حتما چرخ دنده ها تعویض گردند.
3-خرابی لوازم پمپ کلاچ و سیلندر کلاچ که با تعویض لوازم که تعدادی پکینگ و اورینگ و پیستون و فنر میباشند لیفتراک رفع عیب میگردد.
4-جا نرفتن دنده علت میتواند خرابی ماهک ها خرابی و خوردگی چرخ دندهای برنجی و نیز سیستم کلاچ میباشد که از طریق تست های استاندارد عامل خرابی را میتوان شناسایی نمود.
انواع ایرادات گیربکس اتوماتیک لیفتراک:
در کل هر گیربکسی که عامل چرخیدن توربین و پمپ گیربکس حاضر و سالم باشد ولی حرکت نداشته باشد دوچار ایراد و خرابی گردیده و شامل موارد زیر میبالشد.
1- خرابی توربین لیفتراک: شامل خرابی لوازم داخلی توربین شامل صفحه زیر و بالا میباشد و نیز خنک کن و قفل کن یک طرفه و نیز خردگی سرهای ورودی و خروجی روغن توربینه و خوردگی رینگهای فلزی و پلاستیکی و خوردگی محل های آبندی آنها میباشد. در خصوص خرابیهای مربوط به توربین تنها از طریق تکنسین تخصصی توربین رفع ایراد میگردد.
2- خرابی پمپ حرکت لیفتراک:تجربه نشان داده این نوع از پمپها در صورت تشخیص خرابی تنها با تعویض پمپ حرکت گیربکس رفع عیب میگردد .
3- خوردگی صفحات کلاچ هیدرولیکی :از آنجا که گرافیت مخصوص صفحات هیدرولیکی در روغن هیدرولیک دارای عمری محدود میباشند پس از خرابی این صفحات رینگی گرافیتی و فلزی باید تعویض گردند.
4-خرابی شیر کنترل حرکت:: شامل خرابی منیفیلد روغن خرابی شیرهای برقی و ازبین رفتن مواد آبندی و مرزبندی فشار هیدرولیک که به صفحه کلاچ ها اعمال میگردد و توسط متخصص میتوان به صورت عینی عیب یابی و در نهایت رفع ایراد گردد.
5- عمل نکردن شیر برقی لیفتراک : شیر برقی گیربکس لیفتراک به دلایل زیر عمل نمی کند
1- خرابی دسته حرکت جلو عقب لیفتراک به علت خوردگی کنتاکت ها.
2- قطعی سیم تغذیه از باطری به دسته حرکت و از دسته حرکت به شیرهای برقی.
3- گیر کردن سوزن و اسپول شیرهای برقی.
4- سوختن سیم پیچ شیر های برقی.
نکته:: سرویس روغن و فیلتر استاندارد بسیار بر روی عمر مفید کارکرد گیربکس لیفتراکها تاثیرگذار میباشد.
نکته :: اپراتور در صورت نداشتن آموزش کافی میتواند صدمات جدی به گیربکس لیفتراک وارد نماید.