جهت تعمیر لیفتراک سپاهان بصورت آسان و سریع و با هزینه مناسب و واقعی کلیک کنید. 
جهت ارتباط مستقیم و درخواست تعمیرات WhatsApp کلیک کنید.
شرکت همیار بالابر در راستای پاسخگویی به تماس مشتریان گرامی اقدام به اعزام کارشناس ماهر در زمینه هیدرولیک و برق و الکتزونیک در سایت مشتری مینماید در ادامه پس از بررسی در صورت رفع شدن ایراد در محل با انتقال ابزارآلات و قطعات مورد نیاز حتما اقدام به رفع ایراد مینماید حتی اگر مجبور به چندین بار تردد بشویم. سیاست همیار بالابر همیشه پایین آورن هزینه مشتریان عزیز بوده است.
خدمات در خصوص لیفتراک ها :
* تعمیر لیفتراک دیزلی سپاهان
* تعمیر لیفتراک گازی سپاهان
* تعمیر لیفتراک برقی سپاهان
1- مدت 5 ماه گارانتی معتبر همیار بالابر پشتوانه تعمیرات میباشد. |
3- پشتیبانی قطعات با قطعات فابریک و اصلی لیفتراک سپاهان. |
5- تحویل سریع لیفتراک به مشتریان گرامی |
7- فروش قطعات و لوازم لیفتراک سپاهان |
2- 15 سال تجربه در ضمینه تعمیر لیفتراک |
4- تعمیر برد لیفتراک سپاهان به مشتریان گرامی |
6- اعزام تعمیرکار لیفتراک سپاهان به سایت مشتریان عزیز |
8- فروش انواع لیفتراک سپاهان |
کارخانه لیفترتک سازی سپاهان طی سالیان بسیار و تولید انواع لیفتراک و یدک کش تحت لیسانس شرکت CLARK است و در صنعت لیفتراک سازی و حمل و نقل ایران مشغول است.
از ویژگی منحصربه فرد لیفتراک سپاهان لیفتر می توان :
1- به موتور و سیستم انتقال قدرت و سیستم هیدرولیک قوی،
2- طراحی دکل های متنوع با دید عالی، اتاق محافظ راننده،
3- صندلی دارای فنربندی و تنظیمات ارگونومیک و سنسور حرکت،
4-سیستم محافظت از موتور و گیربکس، دسته حرکت اتوماتیک برقی،
5- سیستم برنامه ریزی سرویس و نگهداری، سیستم هوشمند عیب یابی(دیاگوستیک)، اعلان خطر هوشمند،
6- فرمان هیدرولیک، پدال ترمز 2مرحله ای جهت کنترل دامنه حرکت پدال گاز، سنسور فیلتر هواکش کاغذی، سنسور دسته حرکت و حفاظ بار می باشد.
لیفتراک های این شرکت در ظرفیت 2 الی 32 تن با سوخت گاز، گازوئیل، دوگانه سوز(بنزین و گاز) و برقی و انواع دکل از قبیل استاندارد و کانتینررو و در ارتفاع های مختلف و شاخک با انواع طول ها، لاستیک های بادی یا سوپرالاستیک و انواع الحاقیه ها از قبیل سایدشیفتر، فورک پوزیشنر، بشکه گیر، رول گیر، عدل گیر، کارتن گیر، شاخک گردان و...و همچنین تجهیزات سفارشی از قبیل تجهیزات HSE، کابین راننده، شیشه جلو و سقف، برف پاک کن، هواکش روغنی، اتاق و کرییج مخصوص جهت حرکت در سیستم Drive-In و سرشاخک تولید می گردد.
تعمیر لیفتراک برقی سپاهان
لیفتراک برقی سپاهان و کاربرد آن چیست و جهت انجام کار از چه امکاناتی بهره میبرد:
لیفتراک برقی سپاهان دستگاهی (ماشینی ) مجهز به ماژولهای مخصوص جهت جابجایی انواع بار و پالت های استاندارد و چینش انبارها با قایلیت جابجایی بار در ارتفاع این لیفتراکهای برقی با توجه به اینکه از باطری به عنوان منبع نیرو به جای سوخت های رایج(گازوییل و بنزین و LPG و CNG ) استفاده میکند بسیار پاک و بی سرو صدا کار میکند و کاربردی بسیار وسیع دارند ولی به طور عموم جهت کار در انبارها و دارو سازیها و انبارهای مربوط به مواد غذایی و سردخانه ها و ... مورد استفاده قرار میگیرد .
بخش لیفتراک برقی سازی در کل 2 مدل لیفتراک برقی DC POWER و AC POWER را تولید کرده لین لیفتراکها در مدل DC سیستم کنترل جامع میباشد و کنترل روی فرمان و هیدرولیک و حرکت با بالا ترین کنترل صورت میپذیرد و درایور این کار تریستوری میباشد ولی کنترل جریان و خطا یابی بصورت کارت دیجیتال انجام میشود.
.jpg)
ماژول شاسی لیفتراک برقی سپاهان |
شاسی در تمام ماشین آلات قطعه ایی میباشد که سایر ماژول ها هدفمند بر روی آن سوار میشوند.شاسی لیفتراک برقی باطری - دکل -الکتروموتورها -درایور -قطعات هیدرولیک و غیره بر روی آن جای میگیرند.
|
ماژول دکل و کریج لیفتراک برقی سپاهان |
دکل وظیفه ارتفاع دادن به بار را بر عهده دارد میتواند دارای 2 و 3 و 4 کشو باشد و هر کشو هادی کشوی داخلی بعدی است در روی داخلی ترین کشو کریج که وضیفه نصب الحاقیه بروی آن است به صورت ریلی در داخل آن نصب میشود |
ماژول باطری لیفتراک برقی سپاهان |
باطری لیفتراک برقی تنها منبع تامین نیروی جابجایی بار میباشد بخش اعظمی از لیفتراک برقی را شامل میشود زیرا از نظر حجم بزرگ میباشد وعلت آن مداومت کار میباشد (کم کردن دفعات شارژ به آمپر باطری بستگی دارد) پر استفاده ترین آمپر و ولتاژ لیفتراک برقی سپاهان 80 ولت 560 آمپر میباشد. |
ماژول برد لیفتراک برقی سپاهان |
این ماژول شامل برد های الکترونیکی کنتاکتورها و تریستورهای قدرت و ترانزیستورهای قدرت با تکنولوژی های متفاوت میباشد و وظیفه کنترل بالابری و حرکت و سایر فعل و انفعالات لیفتراک برقی را به عهده دارد. |
|
|
موارد تعمیر لیفتراک برقی سپاهان
B- تعمیر برد لیفتراک برقی سپاهان شامل تعمیر برد لیفتراک DC سپاهان و تعمیر بردهای لیفتراک برقی AC سپاهان که بصورت 3 فاز عمل میکنند این برده بسیار خاص میباشند و به تخصص بالایی جهت تعمیرات نیازمند میباشند.
C- بازسازی سیستم های برقی والکترونیکی لیفتراک برقی سپاهان.
D- ارتقای سیستم های حرکت و بالابری لیفتراک های سپاهان برقی مانند : تغییر سیستم لیفتراک برقی باتوجه به کارشناسی کارشناسان مجموعه،ارتقاءسیستم های المنتی،کنتاکتوری به بردی یا درایوری که خود باعث بهینه شدن طول عمر الکتروموتورهای و لوازم مکانیکی لیفتراک برقی میگردد مانند:پایین آمدن درصد بازوبسته شدن تیغه کنتاکتورها،دقیق شدن زمان بازو بست کنتاکتورهای چنجر جلوگیری از ضربه زدن الکتروموتورها درنهایت انجام اقدام تخصصی ونصب درایور ایده آل باعث نرم شدن بسیار حرکت ونیز بالابری می گردد. |
 |
E- درتمامی فعل انفعالات فوق این شرکت اقدام به تهیه ی اقلام باکیفیت جهت رضایت مشتریان عزیز می نماید که موجب بالا رفتن کیفیت تعمیر لیفتراک برقی میگردد.
F- تعمیر لیفتراک برقی سپاهان که ازجانب هیدرولیک واجزا مکانیکی صدمه دیده: شامل انواع جکهای هیدرولیکی آنها و پمپ و شیرکنترل هیدرولیک وتعویض وپرس شیلنگهای هیدرولیکی.
ایرادات جکهای لیفتراک برقی :
۱- روغن ریزی و نشتی از پکینگهای مرزی پرفشار و محیط .
۲- فرار روغن از پیستون داخل جکهای هیدرولیک بعلت صدمه دیدن لوازم پیستون مانند اورینگ و پکینگهای مخصوص ضد سایش. ایراد این ناحیه به بیرون سرایت نمیکند در اصطلاح موجب خالی کردن جکها میشود .
۳- ایراد پمپ هیدرولیک لیفتراک برقی موجب پایین آمدن فشار ثابت هیدرولیک میگردد و علت هم خوردگی پوسته داخلی پمپها - تیز شدن چرخ دندها - صدمه دیدن لوازم آبندی پمپها میباشد.
۴- شیر هیدرولیک لیفتراکهای برقی سپاهان نیز مانند بقیه لیفتراکها میباشد و میتواند از جانب لوازم آبندی دوچار ایراد شود که به طبع موجب نشتی به محیط خارج میگردد یا دوچار گشادی غلاف اسپول گردد که موجب گیر کردن یا شکستن اسپولها میشود.
G- تعمیر اکسل لیفتراک برقی سپاهان : رفع عیوب مربوط به شاسی لیفتراک برقی عمده ایرادات لیفتراک برقی مانند خوردگی مفصلها و رفع روغن ریزی جک فرمان . صدمه دیدن شفت ها و بوش ها در خصوص تعمیر اکسل لیفتراک برقی میتوان اکسل لیفتراکهای قدیمی که در آنها از تعداد زیادی سیبک ساخته شده اند میتوان سیبک ها را به بوش های دوبل تبدیل کرد و نرخ خرابی را پایین آورد اکسل لیفتراک بسیار حساس میباشد در صورت تنظیم نبودن طرفین سرعت خراب شدن مخصوصا خوردگی بوشها و لاستیک سابی و فشار به جک هیدرولیک یا جعبه فرمان بالا می رود . در اکسل لیفتراک های برقی که در سیستم حرکت از دو عدد الکتروموتور استفاده میکنند جهت شبیه سازی هرزگرد دیفرانسیل از یک سنسور اثرهال یا پتانسیومتر نصب بر روی اکسل استفاده مینمایند که در بعضی از موارد ناحیه نصب سنسور صدمه میبیند و اطلاعات ناصحیح به کنترلر حرکت ارسال مینماید. |
H- تعمیر باطری لیفتراک برقی سپاهان : برای تعمیر باطری و نگهداری باطری لیفتراک برقی به منظور 1- در وحله اول سلامت برد و درایور مربوط به لیفتراکهای برقی لیفتراک نیازمند باطری سلامت میباشد و 2- نیز پایین نیامدن ساعت کار مفید لیفتراک برقی نیازمند باطری سالم میباشد در خیلی از باطری لیفتراک برقی امکان بازیابی مجدد باطری وجود دارد که همیار بالابر با دانش کافی و امکانات موجود توان این کار را دارد و در نهایت از نظر مالی و فنی برای مشتری بسیار مفید میباشد. |
 |
I- تعمیر جک لیفتراک برقی سپاهان: نشانه های خرابی جکهای هیدرولیکی لیفتراک برقی بسیار قابل لمس میباشند و به صورت روغن ریزی و نشتی و یا عمل نکردن جک پیستون دار زیر فشار میباشد .
J- تعمیر شیر کنترل لیفتراک برقی سپاهان: ایرادات شیرکنترل هیدرولیک از جوانبی شامل روغن ریزی سر و ته اسپول ها و شکستگی بخشی از اسپول و گشاد شدن غلاف هادی فشار و و ایراد در ناحیه فشار شکن و ریلایز فشار روغن هیدرولیک را میتوان مورد بررسی قرار داد.
K- نصب ساید شیفتر و سایر الحاقیه ها بر روی لیفتراک برقی سپاهان:: الحاقه در انواع معمولی مانند ساید شیفتر و فورک پوزیشنر بعلت وزن پایین و بر هم نزدن نقطه ثقل قابل نصب بر روی تمامی لیفتراکهای برقی میباشند. اما الحاقیه ایی مانند کارتن کلمپ و رول گیر با توجه به حجم و وزن استراکچر بالا و نیز بر هم زدن تعادل لیفتراک برقی برای نصب بر روی لیفتراکهای پایین تر از 3 تن توصیه نمیگردد و در صورت اجرا کاری عبث میباشد.
شرکت همیار بالابر : با انجام واردات مستقیم انواع الحاقیه آمادگی نصب الحاقیه بر روی همه مدل لیفتراک برقی را دارد.
L- نصب روشنایی بر روی لیفتراک برقی مانند نصب چراغ های روشنایی چراغ دنده عقب چراغ راهنما و بوق دنده عقب و چراغ گردون و سنسور ایمنی صندلی .
M- تعمیر اکچویتر لیفتراک برقی: این نوع فرمان لیفتراک برقی واقعا نرم و دقیق میباشد همیار بالابر با تهیه امکانات و قطعات اصلی موجب پایداری کارکرد این سیستم پیچیده فرمان گردیده .
نکته:حتی اگر کمترین خطا در تنظیم فرمان برقی لیفتراک برقی رخ دهد کیفیت کارکرد فرمان بسیار پایین میاید و عمر قطعات به طرز عجیبی کاهش میابد.
N- تبدیل فرمان لیفتراک برقی به فرمان هیدرولیکی : معمولا با توجه به نبود قطعات با کیفیت فرمان برقی در بازار مانند اکچوویتر و الکتروموتور اکچوویتر تعمیر فرمان برقی نتیجه مطلوبی را در پی ندارد لذا با تبدیل فرمان برقی به هیدرولیکی میتوان هزینه های ثانوی تعمیرات را پایین آورد.
O- تعمیر الکتروموتور لیفتراک برقی سپاهان .
1- سرویس زغال الکترو موتورهای دی سی لیفتراک برقی سرویس زغال لیفتراک برقی مخصوص لیفتراکهای تقریبا قدیمی میباشد که زغال نقش هادی بین آرمیچر و ترمینال یا آرمیچر و سیم پیچ فیلد را بازی میکند زغال از نظر زمان تعویض به جنس زغال و زمان کارکرد دستگاه و سطح کلکتور و شانه های مسی بستگی دارد.
نکته : جهت پایین آمدن خسارات به الکتروموتورها حتما به صورت هفته ایی بازدید بصری از زغال بعمل آید..jpg)
2- تعویض بلبرینگ های الکتروموتورهای لیفتراک های برقی: بارز ترین نشانه اتمام عمر یک بلبرینگ زیر بار صدای دلخراش میباشد و در صورت تعویض نشدن به زودی بلبریگ قفل شده و آسیب های زیادی را بعمل میاورد.
3- تعویض سیم پیچی در صورت صدمه دیدن سیم پیچ و سوختن سیم پیچ در نوع AC و DC
4- تعویض و جایگزین کردن تمامی مدل های الکتروموتورهای AC و DC در صورت تعمیر نشدن الکتروموتور لیفتراک برقی
5- بالانس نمودن آرمیچر الکتروموتورهای لیفتراکهای برقی .
نکته : گاها حتی دیده شده که آهنربا فیلد در الکترو موتوری بر اثر لرزش شکسته و تکه های جدا شده از آن آسیب های بیشتری را بوجود آورده است که همگی از بالانس نبودن آرمیچر پدید میاید.
P- رفع خطاهای نمایش داده شده در نمایشگر لیفتراکهای برقی سپاهان: دو نوع خطا در لیفتراکهای برقی وجود دارد خطاهای نرم افزاری و خطاهای سخت افزاری . در خطاهای نرم افزاری منشا در نرم افزار رانر درایور میباشد و از طریق پروگرامرهای مخصوص مورد بررسی قرار میگیردد. در خطاهای نمایش داده که دلالت بر خرابی سخت افزاری دارد پس از رفع عیب و تعمیر برد لیفتراک برقی یا تعویض قطعه یا قطعات یا سنسور و یا دیگر قطعات مقصر در بروز خطا . این نوع گزارش خطا خود به خود رفع میگردند.
Q- نقاشی لیفتراک های برقی سپاهان: به علت سخت بودن محیط کار لیفتراکهای برقی بر اثر سایش و برخورد هلال های شیمیایی پس از مدتی بدنه لیفتراکهای برقی دوچار فرو رفتگی و برآمده گیهایی میشود و رنگ لیفتراک نیز بسیار صدمه میبیند و نهایتا ظاهری بد برای لیفتراک بعمل میاید که با توجه به درخواست مشتریان گرامی اقدامات مقتضی بشرح زیر انجام میپذیرد:
1- شناسایی و تحقیق بر روی رنگ فابریک لیفتراک و ترکیبات آن رنگ
2 - انجام دقیق عمل صافکاری و زیر سازی رنگ.
3- تعویض تمامی قاب های پلاستیکی شکسته با نوع سالم وفابریک آن.
4- انجام رنگ آمیزی با نقاش حرفه ایی و مجرب
Q- انجام سرویس لیفتراک برقی سپاهان: الف :شامل سرویس روغن هیدرولیک - تعویض فیلترهای روغن هیدرولیک رفت و برگشت روغن - سرویس الکتروموتورهای DC مانند تعویض زغال ها و تراشکاری و صاف و یکدست کردن سطح کلکتور مسی الکتروموتورهای DC -تعویض بلبرینگهای صدمه دیده . ب : سرویس باطری لیفتراک برقی مانند تعویض اتصالات باطرس صدمه دیده - تعویض پیچ های ترمینالهای مثبت و منفی - متعادل کردن درصد اسید سولفوریک و آب مقطعر - تشخیص سلولهای باطری آسیب دیده و تعویض با سلول استاندارد و سالم.
R- انجام سرویس روغن لیفتراک برقی سپاهان.
S- انجام سرویس فیلتر لیفتراک برقی سپاهان .
قسمتهای تشکیل دهنده درایور الکتروموتور لیفتراک های برقی سپاهان
مدار تغذیه درایور لیفتراک برقی POWER SUPPLY |
در تمامی بردهای الکترونیکی که کار کنترل انجام میدهند این قسمت وجود دارد و ظیفه اش تولید ولتاژهای مورد نظر قسمت های مختلف درایور میباشد مانند ولتاژ میکروکنترلر ها - ولتاژ گیت ترانزیستورها MOSFT AND IGBT - ولتاژ شیر های هیدرولیکی - ولتاژ سنسورها مانند سنسورهای اثر هال سنسور و پتانسومترها در درایورهای ساده از سیستم های خطی تبدیل ولتاژ استفاده میشود و لی در درایورهای پیشرفته از switching استفاده میشود.
|
مدار کنترل درایور لیفتراک برقی CONTOROL CIRCUT |
مدار کنترل در درایورها وظیفه اعمال دستورات لازم جهت راه اندازی لیفتراک بر اساس |
مدار ترانزیسور قدرت و دیودهای شاتکی درایور لیفتراک برقی
TRANSISTOR AND SKEY DIOD
|
این مدار مداری آمپربالا بوده از تعدادی ترانزیستور و مقاومت و ... ساخته شده و این مدار مابین باطری و الکتروموتور قرار دارد و مدار کنترل از طریق گیت درایورها دستورات لازم جهت تغذیه الکتوموتور را میدهد. |
مدار خازن درایور لیفتراک برقی CAPSITOR |
مدار خازن از تعداد زیادی خازن جهت از بین بردن افت ولتاژ سر الکتروموتورها ساخته شده و گاهی از یک خازن مقدار بالا مثلا 30 هزار میکروفاراد ساخته میشود. |
مدار ارتباطات خارجی
EX-CPMCUNATION-CIR
|
این بخش از درایورهای لیفتراک جهت ارتباط با نمایشگر – سایر درایورهای دیگر مانند درایور فرمان درایور هیدرولیک این بخش میتواند بصورت CanBUS باشد و تحت توپولوژی و دستورالعمل های خاص و اطلاعات را بین هم رد وبدل میکنند. |
ترمینال قدرت درایور لیفتراک برقی
POWER TERMINAL
|
ترمینال های قدرت معمولا با اشکال خاص ثابت هستند که این ترمینالها محل بسته شدن کابلهای رابط الکتروموتور باطری منفی و باطری مثبت و درایورها میباشند. |
ترمینال ارتباطات سیمی سیگنال درایور لیفتراک برقی SIGNAL-TERMINAL |
این بخش از درایورها از سوکتهای استاندارد مانند کولری ATX,BNC و... ساخته شده و از طریق این سوکتها ارتباط با سنسورها و پدال و دسته جلو عقب و میکروسوییچ ها برقرار میگردد. |
تعمیر لیفتراک گازی سپاهان
تعمیر لیفتراک گازی سپاهان
انجام تعمیر لیفتراک دوگانه سوز(گاز LPG و بنزین) و لیفتراک پایه گاز سوز و لیفتراک بنزین سوز و یا تعمیر لیفتراک بنزینی توسط پرسنل و تعمیرکاران حرفه ایی شرکت همیار بالابر
شناخت موتورهای مربوط به لیفتراکهای دوگانه سوز و لیفتراکهای بنزین سوز :
چرا به این نوع از لیفتراکها بنزین سوز و لیفتراک دوگانه سوز میگویند؟
لیفتراک بنزینی و لیفتراک بنزین سوز جهت کار کردن موتورشان سوخت بنزین و گاز IPG مصرف میکنند موتور این لیفتراکها کلا چهار زمانه میباشند:1-ترکیب 2- تراکم 3-احتراق 4-تخلیه از مراحل سیکل کارکرد این نوع موتور لیفتراک میباشد.
توان موتور لیفتراک بنزینی و دوگانه سوز محدود میباشد و عموما بروی لیفتراکهای تا تناژ 5 تن استفاده میشوند سیستم موتورهای قدیمی از کاربراتور جهت ترکیب سوخت و هوا استفاده مینماید و در موتورهای جدیدتراز سیستم انژکتوری جهت پاشش سوخت با کنترل الکترونیکی (ECU) استفاده مینمایند. که خود در مصرف سوخت بنزین و آلودگی بسیار بهینه عمل میکنند اما با توجه به هزینه بالای این لیفتراکها و کمبود قطعات تخصصی لیفتراکهای کاربراتوری سهم ((کمی)) بیشتری را از بازار ایران را دارند.
لیفترکهای پایه گاز سوز از قطعه ای ساده به نام میکسر سوخت جهت ترکیب گاز LPG و هوا استفاده میکنند و رگلاتور گاز جهت تغذیه میکسر و تنظیم فشار گاز خروجی از کپسول گاز مایع با توجه به خلا ایجاد شده در منیفیلد هوا در این سیستم جز قطعات اصلی میباشد.
قسمت های اصلی لیفتراک پایه گاز سوز لیفتراک سپاهان :
1- موتور لیفتراک سپاهان ( سرسیلندر- سیلندر- کارتر- میلنگ-پیستون-شاتون-رینگ-میل سوپاپ- اسبک-اویل پمپ-یاتاقان-چرخ دندها-زنجیرتایم ....
2- استارت-دینام-واترپمپ-دلکو-کویل-باطری-رادیاتور-دسته سیم-جعبه رله و فیوز-نمایشگر.
3- پمپ سوخت(برقی و مکانیکی)-پمپ هیدرولیک.
4- گیربکس(دندهایی- اتوماتیک)- توربین – پمپ حرکت .
5- دیفرانسیل- هرزگردها-کرانویل و پنیون و پولس ها.
6- سیستم ترمز و اکسل جلو و عقب –چرخها.
7- دکل-کریج-شیرهیدرولیک-شیلنگها – جکهای دکل و فرمان- اوربیتال
8- فرمان- انواع فشار شکن و پراریتی ولو.
تعمیر لیفتراک گازی سپاهان در چه نواحی از این لیفتراکها اعمال میگردد
تعمیر اساسی موتور لیفتراک گازی سپاهان :
تعمیر موتور لیفتراک دوگانه سوز وتعمیر موتور لیفتراک بنزین سوز چگونه اعمال میگردد؟در این نوع تعمیر موتور از شاسی جدا می گردد لوازم جانبی مانند رادیاتور،استارت،دینام و... سرویس کامل می گردند تنه اصلی موتور ازهم باز میشود تراشکاری بر روی سیلندر سر سیلندر و میلنگ در صورت نیاز انجام می پذیرد و با تشخیص خرابی قطعاتی مانند یاتاقان ها انواع گوش ها و رینگ و پیستون اویل پمپ تعویض می گردند وموتور نهایتا به صورت استاندارد بسته یا در اصطلاح جمع می گردد.تعمیر اساسی لیفتراکهای دوگانه سوز و لیفتراکهای بنزین سوز با توجه به شواهد عینی و فیزیکی و شیمایی موتور صورت میپذیرد مثلا شواهد مبنی بر روغن سوزی موتور، کم کردن روغن موتور،پایین آمدن توان موتور،سر وصدای غیر استاندارد موتور،خروج بخار از درب سوپاپ،سوختن واشر سر سیلندر ومواردی دیگر می باشد.
تعمیر گیربکس لیفتراک بنزینی و تعمیر گیربکس لیفتراک دوگانه سوز:
لیفتراکهای دوگانه سوز و لیفتراکهای بنزین سوز در مورد های قدیمی دارای گیربکس دنده ای می باشند که عموم خرابی این گیربکس ها تمام شدن دیسک وصفحه کلاچ،خرابی دنده برنجی،خوردگی سر ماهک ها،خوردگی دنده ها مخصوصا دنده ی عقب.
نکته: گیر بکس های دنده ای در صورت انجام سرویس استاندارد(تعویض روغن واسکازین)از عمر عملیاتی بالایی برخوردار می باشند.
تعمیر گیربکس اتوماتیک لیفتراک دوگانه سوز و لیفتراک بنزین سوز:
در گیر بکس اتوماتیک تمامی فعل وانفعالات از طریق به جریان درامدن روغن هیدرولیک صورت می پذیرد وبخش های آن شامل:توربین،کلاچ ها،پمپ حرکت،صفحات گرافیتی وفلزی می باشند.
در گیربکس های اتوماتیک تعمیرات اساسی چه هنگام باید انجام شود :ضعیف بودن حرکت در صورتی که صفحات گرافیتی فلزی رینگ های سر بوش کلاچ ضعیف یادارای خوردگی زیاد باشند،از شواهد آن توان بالا واستاندارد گیربکس در پانزده دقیقه ی اول کارکرد و ضعیف شدن تدریجی این توان در ادامه ی کار،دیدن گرافیت و خورده فلز یا پلیسه در روغن هیدرولیک گیربکس های اتوماتیک.
نکته:ضعف حرکت از طرف گیر بکس عاملش میتواند ضعیف شدن فشار پمپ حرکت نیز باشد.
تعمیر توربین گیربکس لیفتراک دوگانه سوز و تعمیر توربین گیربکس لیفتراک بنزینی یا بنزین سوز:توربین رابط بین تشکیلات موتور لیفتراکهای دوگانه سوز و لیفتراکهای بنزین سوز و گیر بکس میباشد وساده ترین عمل کرد آن استارت نرم حرکت ،انتقال توان چرخشی از موتور به گیر بکس،خنک سازی روغن و... می باشد وتعمیرات آن در صورت ضعیف شدن توان انتقالی نشتی صورت می پذیرد.
نکته:به علت کارکرد توربین در دور های بالا از بالانس خاصی برخوردار می باشد وعامل تعمیرات آن شخصی با مهارت وتوان و امکانات بالا باید باشد.
تعمیر ترمز لیفتراک دوگانه سوز و لیفتراکهای تعمیر ترمز لیفتراک بنزین سوز یا بنزینی :ترمز لیفتراکهای دوگانه سوز و لیفتراکهای بنزین سوز مکانیزم آن بستگی به تناژ لیفتراک های دیزلی دارد به گونه ای که درلیفتراک های تناژ پایین از سیستم فشار پایی روغن ترمز حتی بدون بوستر مکشی استفاده می گردد اما در تناژ های بالا اعمال ترمز بااستفاده از بخشی از فشار هیدرولیک اصلی صورت می پذیرد وقطعات آن شامل فشار شکن شیرزیر پدال ولوازم مخصوص این نوع ترمز می باشد.
چه زمانی اقدام به تعمیر ترمز لیفتراک دوگانه سوز و تعمیر لیفتراک بنزین سوز می گردد: هنگامی که ترمز عمل نمی کند یا بسیار ضعیف می باشد ونیز به تنظیمات پاسخ نمی دهد،روغن ریزی ونشتی لوازم ترمز موجب فرار فشار روغن گردد وفشار کافی به سیلندر ها به جهت باز نمودن لنت ها اعمال نگردد باتشخیص دقیق محل روغن ریزی تععمیرات در ان ناحیه صورت می پذیرد.
** نکته: به صورت عمومی تمام شدن لنت ها و خوردگی کاسه چرخ ها از عوامل اصلی ضعیف شدن تدریجی ترمز لیفتراک های دیزلی می باشد که با تعویض لنت ها وتراشکاری کاسه چرخ ها می توان ایراد را رفع نمود.
تعمیر دیفرانسیل لیفتراک گازسوز سپاهان :دیفرانسیل در تمامی ماشین آلات عامل انتقال قدرت به چرخ ها وتنظیم سرعت چرخش چرخ ها سر پیچ ها می باشد و ساختمان آن در ساده ترین نوع از چرخ دنده های پنیون،کرانویل وهرزگردها در محوطه ای کروی تشکیل شده .
چه هنگام دفرانسیل لیفتراک گازسوز سپاهان:سر وصدای زیادی وگوش خراش،رد کردن دنده ی پنیون وکرانویل بر روی هم،عمل نکردن هرزگردها وروغن ریزی.
تعمیر کاربراتور بنزین لیفتراک دوگانه سوز و تعمیر کاربراتور لیفتراک بنزین سوز: سلامت کاربراتور سوخت در استارت و روشن شدن سریع لیفتراک بنزینی آلودگی پایین خروجی اگزوز و قدرت موتور و مصرف سوخت تاثیر بسزایی دارد و هنگامی که موتور بد استارت بخورد و مصرف سوختش بالا برود و ... باید کاربراتور از همه جهات از جمله گاورنرها – ولو یا شیر و سوزن پاشش – شناور – قطع کن سوخت و ... مورد بررسی قرار گیرد.
نکته : بیشتر مواقع دود کردن لیفتراک عامل آن خرابی سیستم تزریق سوخت انژکتورهای بنزین می باشد.
تعمیر اکسل لیفتراک گازسوز سپاهان : اکسل قطعه ای است فلزی با قطعات چرخان بازاویه ی محدود که موجب فرمان پذیری لیفتراک بازاویه دادن چرخ های عقب میشود که در این قطعه از جک هیدرولیک ودرسیستم های قدیمی تر از جعبه فرمان استفاده می شود ومعمولا خرابی در بوش های عمودی دوسر اکسل ونواحی چرخان،شکستن بلبرینگ ها کج شدن تنه ی اصلی اکسل می شود وعلت آن نداشتن فنربندی وکار کردن لیفتراک در محیط های غیر هموار می باشد.
تعمیر رادیاتور و سیستم خنک سازی موتور لیفتراک گازسوز سپاهان: در صورتی که دمای موتور لیفتراک از استاندارد آن بالاتر برود ونیز موتور لیفتراک سالم باشد می توان خرابی را در واتر پمپ،رادیاتور،پروانه،کیپ شدن منیفیلد آب جستجو نمود.
تعمیر دینام لیفتراک گازسوز سپاهان : هنگامی که چراغ شارژ روشن میشو یا اینکه باطری شارژ نمیشود مظنون اصلی دینام یا ژنراتور لیفتراک میباشد که فرد متخصص میتواند نوع خرابی و در ادامه رفع عیب آن را انجام دهد.
تعمیر استارت لیفتراک گازسوز سپاهان: در صورتی که سیستم فرمان استارت و نیز سیستم تغذیه جریان الکتریکی سالم باشد استارت نیازمند تعمیر میباشد عامل خرابی استارت عموما بر اثر دیر روشن شدن موتور بر اثر عوامل دیگر میباشد
بازسازی سیستم برق کشی ورفع عیب سیستم های الکترونیکی نصب شده برروی لیفتراک گازسوز سپاهان : از جمله تعمیر انواع نمایشگرها رفع عیوب جعبه رله و فیوز باز سازی دسته سیم.
نصب سیستم ایمنی و روشنایی استاندارد بر روی لیفتراک گازسوز سپاهان .