جهت تعمیر باطری خود ارزان و سریع اینجا کلیک کنید. شمارهای تماس مستقیم ۰۹۲۲۱۵۱۳۸۷۶
۰۹۳۷۴۴۷۳۰۲۰
در این مرکز فروش باتری صورت میپذیرد.
جهت ارتباط مستقیم و درخواست تعمیرات WhatsApp کلیک کنید.
شرکت همیار بالابر در راستای پاسخگویی به تماس مشتریان گرامی اقدام به اعزام کارشناس ماهر در زمینه تعمیر باطری لیفتراک برقی و شارژر لیفتراک برقی در سایت مشتری مینماید در ادامه پس از بررسی در صورت رفع شدن ایراد در محل با انتقال ابزارآلات و قطعات مورد نیاز حتما اقدام به رفع ایراد مینماید حتی اگر مجبور به چندین بار تردد بشویم. سیاست همیار بالابر همیشه پایین آورن هزینه مشتریان عزیز بوده است.
1- گارانتی معتبر همیار بالابر پشتوانه تعمیرات میباشد. |
3- جایگزینی سلولهای باطری صدمه دیده با باطری استاندارد قیمت مناسب . |
5- انجام سرویس های باطری لیفتراک برقی. |
7- آموزش جهت نگهداری و سرویس بهینه باطری لیفتراک برقی. |
2- 15 سال تجربه در ضمینه تعمیر باطری لیفتراک برقی . |
4- انجام تست مجانی جهت گزارش به مشتریان گرامی. |
6- اعزام تعمیرکار باطری لیفتراک به سایت مشتریان عزیز. |
8- فروش باطری لیفتراک برقی در انواع مختلف.
|
تعمیر باطری لیفتراک برقی هلی - تعمیر باطری لیفتراک برقی نیسان - تعمیر باطری لیفتراک برقی کوماتسو - تعمیر باطری لیفتراک برقی تویوتا - تعمیر باطری لیفتراک برقی سپاهان -تعمیر باطری لیفتراک برقی اشتیل - تعمیر باطری لیفتراک برقی یوهانریش - تعمیر باطری لیفتراک برقی TMS - تعمیر باطری لیفراک برقی فیات - تعمیر باطری لیفتراک برقی سهند - تعمیر باطری لیفتراک برقی کاترپیلار - تعمیر باطری لیفتراک برقی باولی - تعمیر باطری لیفتراک برقی لینده - تعمیر باطری لیفتراک برقی هیوندای
تعمیر باطری استاکر برقی - تعمیر باطری پالت تراک برقی - تعمیر باطری استاکر نیمه برقی - تعمیر باطری ریچتراک برقی -
تعمیر باطری لیفتراک برقی یا اورهال باطری لیفتراک برقی یا تعمیر باطری استاکر برقی یا تعمیر باطری پالت تراک برقی یا تعمیر باطری ریچ تراک برقی:
باطریهای مربوط به لیفتراکهای برقی و استاکرهای برقی و استاکرهای نیمه برقی و پالت تراک ها و ریچ تراک ها که به باطریهای ترکشن ((TRACTION معروف هستند را میتوان از چند جانب مورد بررسی قرار داد این باطری ها عموما در ایران به علت گران بودن باطری های لیتیومی و سایر تکنولژی ها باطری هایی هستند که به باطریهای سرب اسیدی معروف هستند و از الکترولیت تقریبا به نسب 4/1اسید سولفوریک و مابقی 4/3 آب مقطر می باشد و به علت الکترولیت مایع به رسیدگی و بازدید های روزانه نیازمند هستند در هر صورت اگر باطری غلظت اسید به آب بر هم بخورد باطری صدمه می بیند و کارایی خود را از دست می دهد. درمورد بعدی اگر باطری مقدار زیاد آب مقطر که چه زیر شارژ و چه هنگام کار و چه در هوای گرم محیط از دست دهند و از مرز صفحات پایین تر روند صفحات مثبت و منفی که از سرب و اکسید سرب ساخته شده اند آسیب جدی میبینند و دوچار ریزش می گردند و در طولانی مدت غیر قابل برگشت می باشند.مورد بعدی اگر باطری در طولانی مدت شارژ نشود سلفات صفحات را آلوده می نماید.صفحات مثبت در این مدل از باطری ها از اکسید سرب ساخته می شود و صفحات منفی از سرب خالص.اکسید سرب در برابر سلفات بسیار آسیب پذیر بوده و در دراز مدت بطور کلی باطری را تخریب مینماید گاها در باکس باطری بعلت خرابی یک سلول یا چند سلول باطری دجار افت شدید ولتاژ شده که باتعویض این سلول ها ایراد بطور کلی برطرف میگردد. عموما جهت بررسی باطری های لیفتراک های برقی می بایست چندین سیکل شارژ و دشارژ با زمان بندی معین انجام گیرد که خرابی را با این تدبیر میتوان شناسایی نمود و اقدامات لازمه را انجام داد.
باطری سالم لیفتراک برقی چگونه است:
نکته :همیشه هنگام خرید باطری برای لیفتراک برقی به ولتاژ استاندارد و نیز آمپر مصرفی لیفتراک که از جانب کارخانه سازنده اعلام گردیده مورد توجه قرار گیرد در غیر اینصورت با خرید باطری توان پایین تر عمر استاندارد بلاطری بسیار پایین میاید مواردی که اینجا در خصوص باطری سالم میگوییم تنها در خصوص باطری با توان استاندارد میباشد.
1- پایین آمدن زمان کارکرد لیفتراک برقی و باطری دیگر دستگاها مانند باطری ریچتراک برقی - باطری استاکر برقی - باطری پالت تراک برقی - و سایر باطری های تراکشن.
2- بالا رفتن دمای باطری هنگام شارژ شدن و هنگام استفاده از دستگاه .
نکته : هنگام داغ شدن باطری لیفتراک عملا تلفات نیز بالا میرود .
3- خاموش شدن ناگهانی لیفتراک برقی و سایر ماشین آلات انبار داری . این مورد حتی بر اثر ضعیف شدن اتصالات پیچی و کابلی و سربی و یا اسید خوردگی اتصالات مسی رخ میدهد.
4- قطع نشدن شارژر به علت نرسیدن ولتاژ به نقطه استاندارد قطع زیرا کل باطری یا بخشی از باطری نمیتواند به ولتاژ استاندارد برسد.
5- ریست(RESTART) شدن پیاپی درایور لیفتراک یا هنگ کردن لیفتراک برقی به علت افت ناگهانی ولتاژ باطری زیر بار های سنگین یا حتی سبگ یا حتی بالا بردن سرعت حرکت.
امکانات جهت بررسی باطری:
1- بصری : در بازدیدهای روزانه اگر باطری از لحاظ ظاهری صدمه دیده باشد قابل کشف میباشد و بسته به نوع خرابی قابل بررسی میباشد ایرادات شامل بادکردگی سلولها – سولفاته زدن ترمینالها – سرریز الکترولیت – دمای بالای ساطح از باکس باطری – خوردگی باکس باطری – تیره شدن آب باطری و ...
2- هیدرومتر : وسیله ای است با کاربرد بسیار ساده جهت بررسی غلظت آب مقطعر به اسید سولفوریک باطری لیفتراک برقی که رقم آن با رقم گزارش شده کارخانه سازنده باید مقایسه گردد و در صورت اختلاف نیروی متخصص باید آن را بررسی کند.
3- دیس شارژر آنالایزر و اهمیت آن بر تعمیر باطری لیفتراک برقی : دستگاهیست جهت بررسی توان ذخیره شده در باطری لیفتراکهای برقی و تهیه گراف از خروجی و نمایش لحظه ایی آن عمدتا استفاده از Discharger جز اقدامات تکمیلی چه در تعویض باطری لیفتراک برقی چه در تعمیر باطریهای لیفتراک برقی می باشد.
توجه:: در بررسی باطری سرب اسیدی لیفتراک برقی علاوه بر علم با توجه به رفتار بسیار فریبنده این باطریها تجربه فراوان نیز بسیار مهم است.
انواع خرابیهای باطری های اسید سربیوراه حل مشکلات:
1- خرابی پارگی و پوسیدگی اتصالات سربی و کابلی و مسیکه بسیاری از زمانهای خوردگی و سلفات زدگی قابل دیدن نبوده و از ترفندهای خاص مورد بررسی قرار میگیرند.با تعویض اتصالات و بازسازی ترمینال های آسیب دیده. در خصوص باترهای اتصال سربی از سر باتری های مسی یا برنجی استفاده میگردد که در اثر زمان دوچار سلفات زدگی شده و اتصال سر باتری لق و ضعیف میگردد که دوچار افت شدید back up میگردد.
2-ریزش صفحات مثبت باطری .در این خصوص اگر تنها در چند سلول دیده شود با تعویض این سلول ها و جاگذاری با آمپر استاندارد قابل حل میباشد ولی اگر بیشتر سلولهای 2 ولتی آسیب ببینند حتما باکس باطری به کل باید تعویض گردد.
3- شارژ نشدن طولانی مدت باطریهای لیفتراکی یا تراکشن باعث آلوده شدن صفحات مثبت و سلفاته زدن آنها شده و کارکرد طبیعی باطری از بین میرود که رفع ایراد بستگی به زمان خواب دارد و با شارژ و دشارژ شدن حرفه ایی رفع میگردند مورد بعدی شستشوی صفحات با محلولهای خاص .
4- بهم خوردن درصد اسید سولفوریک به آب مقطعر که باید دوباره تنظیم گردند.
5- جوش آوردن و بالا رفتن دمای باطری لیفتراک برقی : استاندارد دمای لیفتراک برقی معمولا بین 8 درجه سانتیگراد تا 50 درجه سانتیگراد آستانه تحمل جهت شارژ شدن استاندارد باطری میباشد.
- از دلایل مهم بالای دما و جوش آوردن الکترولیت رقیق بودن اسید نسبت به حد استاندارد باطری.
- علت دیگر پایین بودن سطح آب باطری.
- ریختن متریال (سرب و اکسید سرب و دیگر فلزات) باطری و انباشته شدن در کف قاب پلاستیکی باطری.
- استاندارد نبودن جریان خروجی از شارژر نسبت به آمپراژ باطری لیفتراک برقی.
فروش باتری نو لیفتراک برقی: با توجه به بازار ایران و نیز پتانسیل خوب تیم همیار بالابر فروش باتری نو لیفتراک برقی و فروش باتری استاکر برقی و نیز فروش باتری ریچتراک برقی و و فروش باتری پالت تراک برقی از در دستور کار قرار داده و با قدرت در پی کسب علم باتری های خشک و تر و نیز باتری های لیتیومی و نیز باتری های اتمیک رفته اکنون با دیدن شرایط مشتریان گرامی تخصصی ترین نظر را در خصوص تهیه باتری نو با تمام نواقص و منافع را ارائه میدهد لذا انواع باتری های خارجی و ایرانی در ویترین شرکت ما قرار دارد و همیار بالابر پیشاپیش از همکاری با شما خرسند است.