09221513876
شنبه تا چهارشنبه | ساعت 9 صبح الی 5 عصر

تعمیر استاکر برقی | تعمیر استاکر تمام برقی

10 / 10
از 10 کاربر

 

جهت تعمیر  استاکر برقی خود بصورت آسان و سریع و با هزینه مناسب و واقعی   کلیک   کنید. شماره  مستقیم ۰۹۲۲۱۵۱۳۸۷۶ خالقی


 جهت ارتباط  مستقیم و درخواست تعمیرات WhatsApp   کلیک کنید.


شرکت همیار بالابر در راستای پاسخگویی به تماس مشتریان گرامی اقدام به اعزام کارشناس ماهر در زمینه هیدرولیک و الکترونیک و باتری در محل استاکر و لیفتراک برقی مینماید در ادامه پس از بررسی در صورت رفع شدن ایراد در محل با انتقال ابزارآلات و قطعات مورد نیاز حتما اقدام به رفع ایراد مینماید حتی اگر مجبور به چندین بار تردد بشویم. سیاست همیار بالابر همیشه پایین آورن هزینه مشتریان عزیز بوده است.

 

1- 5 سال گارانتی معتبر همیار بالابر پشتوانه تعمیرات میباشد. 3- پشتیبانی قطعات با قطعات فابریک و اصلی. 5- انجام سرویس های استاکر برقی 7-انجام سرویسهای مخصوص باطری استاکر برقی
2- 15 سال تجربه در ضمینه تعمیر استاکر تمام برقی . 4- قطعا هزینه تعمیرات استاکر  برقی شما بسیار واقعی  و پایین میباشد. 6- اعزام تعمیرکار لیفتراک برقی به سایت مشتریان عزیز 8-تعمیر برد استاکر تمام برقی بصورت حرفه ایی

 

 


تعمیرات استاکرهای برقی و تامین قطعات استاندارد:

تعمیر استاکر برقی

استاکر تمام برقی دستگاهیست از خانواده ماشین آلات انبارداری جهت جابجایی پالت های استاندارد و لیفتینگ (حمل بار در ارتفاع)بار در ارتفاع بالا برای سیستم های انبار داری که طبق استاندارد انبارها قفسه بندی شده اند.ارتفاع بالابری تا 5 متر و بیشتر به طور عمومی و تناژ تا 2 تن است استاکر برقی میتوتند دارای پلت فرم یا جایگاه صندلی متصل جهت سوار شدن یا ایستادن اپراتور برروی دستگاه استاکر باشد. استاکر های برقی نقطه ثقل وزنی بار را با استفاده از شاسی چرخدار زیر شاخکها ایجاد میکند. 

استاکر تمام برقی شامل چه ماژول هایی میباشد:

 

ماژول های لیفتراک برقی کدامند؟

 1- ماژول باتری استاکر برقی:باطری استاکر برقی تنها منبع تامین نیروی جابجایی بار میباشد بخش اعظمی از استاکر برقی را شامل میشود زیرا از نظر حجم بزرگ میباشد و علت آن مداومت کار میباشد (کم کردن دفعات شارژ به آمپر باطری بستگی دارد).

 2- ماژول شاسی استاکر برقی:شاسی در تمام ماشین آلات قطعه ایی میباشد که سایر ماژول ها هدفمند بر روی آن سوار میشوند.شاسی لیفتراک برقی باطری - دکل -الکتروموتورها -درایور -قطعات هیدرولیک و غیره بر روی آن جای میگیرند.

 3- ماژول الکتروموتورها: عامل حرکت و جابجایی لیفتراک برقی و به طبع بار میباشد و بخش حرکت و هیدرولیک و فرمان هرکدام الکتروموتور مخصوص خود را دارند و هم اکنون به دو فرم جریان مستقیم و جریان متناوب در لیفتراکهای برقی استفاده میگردد.

 4- ماژول هیدرولیک: ماژول هیدرولیک شامل پمپ هیدرولیک و فشار شکن ها و شیر فرمان (اوربیتال فرمان) و شیر کنترل(جکهای بالابری و جکهای سینه و ساید شیفتر و فورک پوزیشنر و سایر الحاقیه ها)  و جکهای هیدرولیک و اتصالات و شیلنگها و لوله های انتقال فشار  استاکر برقی  میباشند.

 نکته:شیرکنترل هیدرولیک استاکر  برقی بوسیله سنسور یا میکروسوییچ های نصب شده بر آن عامل روشن شدن الکتروموتور هیدرولیک گردیده و با انتخاب اپراتور میتوان فشار هیدرولیک را به جکهای بالابری یا سینه یا سایدشیفتر و سایر الحاقیه ها انتقال داد.

 5- ماژول درایور: این ماژول شامل برد های الکترونیکی کنتاکتورها و تریستورهای قدرت و ترانزیستورهای قدرت با تکنولوژی های متفاوت میباشد و وظیفه کنترل بالابری و حرکت و سایر فعل و انفعالات لیفتراک برقی را به عهده دارد.


درخصوص ماشین آلات انبارداری الالخصوص استاکر تمام برقی این شرکت با توجه جمع آوری علم و تجربه ی عمیق در این خصوص اقدام به تعمیر استاکر برقی و ارتقا وتجهیز انواع این استاکرهای برقی می نماید شرح زیل گزیده ای ازاین اقدامات آورده شده:

1- تعمیر برد استاکر برقی لینده - تعمیر استاکر لینده - تعمیر برد استاکر اشتیل - تعمیر استاکر برقی اشتیل - تعمیر برد استاکر برقی یوهانریش - تعمیر استاکر برقی یوهانریش - تعمیر برد استاکر برقی هلی - تعمیر استاکر برقی هلی - تعمیر استاکر برقی بی تی - تعمیر برد استاکر برقی بی تی- تعمیر برد استاکر برقی BT - تعمیر استاکر برقی BT .

3-   تعمیر و بازسازی جزیی و کلی شاخکها مربوط به استاکرهای برقی وتعمیر دکل جهت کم کردن لقی دکل وکریج و افزایش ایمنی کار.

- تعمیرات استاکرهای برقی

4- ارتقا سیستم های تریستوری و المنتی استاکر برقی قدیمی به درایورهای ترانزیستوری سیستم روز جهت بالابردن کارایی و قدرت و پایین آوردن مصرف باطری وافزایش بهره بری و درنهایت سالم ماندن الکتروموتورهای آنها چه الکتروموتور حرکت وچه الکتروموتور بالابری یاهیدرولیک . 

5- تعمیر فرمان برقی استاکر برقی، تعمیر فرمان هیدرولیکی و مکانیکی استاکر برقی .

6- تعمیر و بازسازی و سیم پیچی مجدد انواع الکتروموتورهای مربوط به استاکرهای برقی و استاکر نیمه برقی در انواع الکترو موتورهای  DCو AC چه تعمیر الکتروموتور استاکر برقی شامل الکتروموتور تحریک ثابت و تحریک مستقل و تحریک سری که از نوع DC  میباشند و نیز سیم پیچی الکتروموتور ac.

7- تعمیر باطری استاکر برقی و بازسازی و اورهال باطری های مربوط به انواع استاکرهای برقی.

 


ایرادات رایج و پراتفاق استاکرهای تمام برقی:

1- روغن ریزی جکها و نشتی از پمپ و مخزن هیدرولیک جهت رفع این خرابی ها با تعویض لوازم شامل کاسه نمد – اورینگ – پکینگ و تعویض شیلنگهای هیدرولیک و نیز آبندی کردن درزهای پمپ های هیدرولیک جهت رفع روغن ریزی .

2- از کار افتادن سیستم حرکت از رایج ترین ایرادات بوده که دستگاه را زمین گیر مینماید و مهمترین کار در این زمینه جهت پایین آوردن صدمات ثانویی سپردن کار به دست تعمیرکار توانا که تخصص کافی در این زمینه را داشته باشد که در صورت تشخیص قطعی عیب اگر در درایور استاکر باشد تعمیرات لازم بر روی برد صورت پذیرد به طور عمومی قطعاتی که دارای حرکت بوده مانند پدالهای دستی این استاکرها اغلب باعث از کار افتادن دستگاه میگردد.

3- باتری های این استاکرها میتواند منشا بسیاری از ایرادات باشد خرابی باطری در درجه نخست و پس از آن صدمه رساندن به بردهای الکترونیکی دستگاها در صورت ادامه کار با دستگاه و با تشخیص عیب باطری حتما جهت رفع عیب اقدام گردد.

4- در بسیاری از استاکرهای تمام برقی چینی از سیستم الکترونیکی ضعیف جهت پایین آوردن هزینه کلی دستگاه استفاده نموده اند و هنگام استفاده بسیار ضعیف عمل میکنند باعث خستگی اپراتور میگردند و هنگام کارکردن به تعداد بسیار باید سیستم الکتریکی میبایستی ریست گردد بهترین راه حل برای این دستگاها رتروفیت یا تغییر سیستم الکترونیکی میباشد .


تکنولوژی استفاده شده در استاکرهای برقی بر اساس درایورهای مورد استفاده::

1- استاکرهای  DC تحریک سری با درایور کنتاکتوری المنتی.

2- استاکرهای DC تحریک سری با درایورهای تریستوری.

3 - استاکرهای برقی DC تحریک سری و تحریک مستقل با درایورهای ترانزیستوری.

4- استاکرهای AC  با درایور های INVERTER 3PHASE.

۵- استاکرهای برقی با دو درایور  سه فاز و دی سی .

۶-استاکرهای برقی با دو درایور سه فاز حرکت و هیدرولیک.

قسمتهای تشکیل دهنده درایور الکتروموتور استاکر برقی
مدار  تغذیه درایور استاکر برقی POWER SUPPLY

در تمامی بردهای الکترونیکی که کار کنترل انجام میدهند این قسمت وجود دارد و ظیفه اش تولید ولتاژهای مورد نظر قسمت های مختلف درایور میباشد مانند ولتاژ میکروکنترلر ها - ولتاژ گیت ترانزیستورها MOSFT  AND IGBT - ولتاژ شیر های هیدرولیکی - ولتاژ سنسورها مانند سنسورهای اثر هال سنسور و پتانسومترها در درایورهای ساده از سیستم های خطی تبدیل ولتاژ استفاده میشود و لی در درایورهای پیشرفته از switching  استفاده میشود.

مدار کنترل درایور استاکر برقی CONTOROL CIRCUT مدار کنترل در درایورها وظیفه اعمال دستورات لازم جهت راه اندازی استاکر بر اساس ورودی و سنسورها را دارد.

مدار ترانزیسور قدرت و دیودهای شاتکی درایور استاکر برقی

TRANSISTOR AND SKEY DIOD

 این مدار مداری آمپربالا بوده از تعدادی ترانزیستور و مقاومت و ... ساخته شده و این مدار مابین باطری و الکتروموتور قرار دارد و مدار کنترل از طریق گیت درایورها دستورات لازم جهت تغذیه الکتوموتور را میدهد.
مدار خازن درایور استاکر برقی CAPECEITOR  مدار خازن از تعداد زیادی خازن جهت از بین بردن افت ولتاژ سر الکتروموتورها ساخته شده و گاهی از یک خازن مقدار بالا مثلا 30 هزار میکروفاراد ساخته میشود.

مدار ارتباطات خارجی

 این  بخش از درایورهای استاکر برقی جهت ارتباط با نمایشگر – سایر درایورهای دیگر مانند درایور فرمان درایور هیدرولیک این بخش میتواند بصورت CanBUS باشد و تحت توپولوژی و دستورالعمل های خاص و اطلاعات را بین هم رد وبدل میکنند.

ترمینال قدرت درایور استاکر برقی 

 POWER TERMINAL 

 ترمینال های قدرت معمولا با اشکال خاص ثابت هستند که این ترمینالها محل بسته شدن کابلهای رابط الکتروموتور باطری منفی و باطری مثبت و درایورها میباشند.
ترمینال ارتباطات سیمی سیگنال درایور استاکر برقی SIGNAL-TERMINAL  این بخش از درایورها از سوکتهای استاندارد مانند کولری ATX,BNC و... ساخته شده و از طریق این سوکتها ارتباط با سنسورها و پدال و دسته جلو عقب و میکروسوییچ ها برقرار میگردد.

 

ثبت نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :